Naši hokejisti oslávia úspech s fanúšikmi. Aký bude program?

NETKY.SK • 21 Február 2022, 15:32 • 2 min
Naši hokejisti oslávia úspech s fanúšikmi. Aký bude program?

BRATISLAVA - Bronzoví slovenskí hokejoví reprezentanti zo ZOH 2022 v Pekingu sa v utorok 22. februára vrátia na Slovensko. Uvítanie hokejistov a následné oslavy zisku historickej olympijskej medaily z mužského turnaja organizuje Slovenský zväz ľadového hokeja (SZĽH).

slovakia

left justify in out

SZĽH pri tejto príležitosti pozýva všetkých fanúšikov v popoludňajších hodinách osláviť úspech slovenského hokeja na bratislavské Námestie SNP. Ako informoval zväz na webe hockeyslovakia.sk, v diskusii s Úradom verejného zdravotníctva SR sa podarilo nájsť spôsob, ako takúto akciu zorganizovať v rámci aktuálne platných opatrení.

 

img

 

„Pre hokejových fanúšikov sa oslavy začnú v utorok popoludní po 15:30. Najskôr si budú môcť vychutnať okružnú jazdu kabriobusu Dopravného podniku Bratislava, z ktorého strechy budú fanúšikom mávať bronzoví medailisti. Autobus ukončí okružnú jazdu na Námestí SNP, kde bude nasledovať hlavná časť osláv. V tejto súvislosti žiadame všetkých fanúšikov, ktorí sa chystajú prísť a zažiť historické chvíle, aby mali počas podujatia nasadené respirátory a svojím správaním minimalizovali riziko nákazy koronavírusom,“ uviedol SZĽH v tlačovej správe.

 

Prečítajte si tiež: ZOH v Pekingu sa skončili, slovenskú vlajku niesol Cehlárik!

 

„Dosiahli sme historický úspech a o radosť z neho sa chceme podeliť s našimi fanúšikmi, ktorí naň dlho čakali. V spolupráci s úradmi a ďalšími zložkami vyvíjame maximálne úsilie, aby sme oslavy mohli zorganizovať. Chlapci sa na Slovensko veľmi tešia,“ povedal na margo chystaných osláv prezident SZĽH a generálny manažér reprezentácie Miroslav Šatan.

 

img

Miroslav Šatan

 

Program pre verejnosť odštartuje o 15:30. Spred hotela DoubleTree by Hilton vyrazí kabrioautobus s hráčmi a členmi realizačného tímu. Okružná jazda sa začne na Trnavskej ceste a ďalej povedie cez Krížnu, Karadžičovu, Dostojevského rad, Rázusovo nábrežie, Staromestskú, Hodžovo námestie, Námestie slobody, Mýtnu, Vazovovu a Radlinského. Na začiatku Račianskej ulice sa autobus otočí a zamieri cez Šancovú a Štefánikovu na Námestie SNP. 

 

Jazda autobusu by mala trvať 45 až 60 minút. O zábavu na palube sa postará moderátor Marcel Forgáč.

 

„Očakávame, že hokejisti vystúpia na Námestí SNP približne o 16:30. Dovtedy bude čakajúci dav zabávať ďalší moderátor Tomaggio aj s pomocou hudobného doprovodu. Následne sa obaja moderátori spoja na pódiu, aby aj s pomocou hokejových reprezentantov vytvorili hodinovú šou pre fanúšikov,“ prezradili organizátori. 

 

K téme: Slovenskí hokejisti včera príjemne prekvapili! Gratulovali im aj politici




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies