Ancelotti: Cristiana Ronalda nepotrestajú za vylúčenie

NETKY.SK • 4 Február 2014, 14:45 • 2 min
Ancelotti: Cristiana Ronalda nepotrestajú za vylúčenie

MADRID - Tréner španielskeho futbalového klubu Real Madrid Carlo Ancelotti je presvedčený, že útočník Cristiano Ronaldo nastúpi na stredajší prvý zápas semifinále Kráľovského pohára proti mestskému rivalovi Atléticu napriek hroziacemu štvorzápasovému dištancu za červenú kartu z ligového súboja proti Athleticu Bilbao.

slovakia

left justify in out

V nedeľňajšom zápase 22. kola Primera División inkasoval portugalský zakončovateľ červenú kartu od hlavného rozhodcu po šarvátke s protihráčmi, pri odchode z trávnika navyše predviedol výsmešné gesto. Rozhodnutie by malo byť známe v stredu, kouč Madridčanov však naň nemieni čakať. "Nemyslím si, že by sme museli čakať na vyjadrenie komisie. Som si istý, že trest nedostane. Zajtra nastúpi v základnej zostave," vyhlásil taliansky kormidelník Realu. Ancelotti dodal, že k dispozícii by mal byť aj waleský krídelník Gareth Bale, ktorý vynechal súboj s Bilbaom.

Portugalský kanonier Realu bol vylúčený po kontroverznej situácii v 76. min. Ronaldo na hranici šestnástky zdvihol ruku, čím avizoval hru rukou svojho súpera Carlosa Gurpegiho. Ten do neho strčil, na čo Ronaldo reagoval rovnakým spôsobom, ale do tváre súpera a Gurpegi spadol na trávnik. Krátko na to sa pri Ronaldovi zjavil stredopoliar domácich Ander Iturraspe a prudko do neho sotil. Šarvátka bola na svete, ale ako hlavný porazený z nej odišiel Ronaldo s červenou kartou. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies