Americký rapper Pitbull vystúpi v Prahe

NETKY.SK • 30 Máj 2012, 21:29 • 2 min
Americký rapper Pitbull vystúpi v Prahe

Americký rapper Pitbull vystúpi v Prahe - Kultúra V hlavnom meste Českej republiky v Prahe vystúpi 17. júna americký rapper a producent známy pod pseudonymom Pitbull.

slovakia

left justify in out

img

V hlavnom meste Českej republiky v Prahe vystúpi 17. júna americký rapper a producent známy pod pseudonymom Pitbull. Umelec, ktorý spolupracuje s hviezdami ako Jennifer Lopez, Marc Anthony, Enrique Iglesias, David Guetta, LMFAO, Usher, Shakira, Chris Brown či Ne-Yo, sa predstaví svojim fanúšikom v Tipsport Aréne.

„S Pitbullom na turné cestuje viac ako 20 ľudí. Bude to ohromná šou, Pitbullova živá kapela je zostavená zo šiestich prvotriednych hudobníkov, na mieste bude obria videostena a už teraz môžeme povedať, že Pitbull zahrá tie najväčšie hity z albumu Planet Pit. Recenzie predchádzajúcich koncertov sú jednoznačne pozitívne a my sa už tešíme na to, čo má Pitbull pripravené pre Prahu,“ uviedli organizátori. Predskokanmi šou budú Ben Cristovao a The Glowsticks. Vstupenky sú dostupné na portáloch Ticketpro.cz a Ticketportal.cz.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies