Americký herec Russell Crowe hovorí, že možno už o ňom nikdy nebudeme počuť, keď nedávno diskutoval o budúcnosti v Hollywoode

NETKY.SK • 5 Júl 2023, 12:30 • 2 min
Americký herec Russell Crowe hovorí, že možno už o ňom nikdy nebudeme počuť, keď nedávno diskutoval o budúcnosti v Hollywoode

KARLOVY VARY - Russell Crowe nedávno diskutoval o budúcnosti svojej kariéry v herectve, okrem iného, popri tom, ako sa nedávno ukázal na filmovom festivale.

slovakia

left justify in out

Podľa portálu Variety bol 59-ročný herec na filmovom festivale Karlovy Vary v Českej republike, keď začal hovoriť o mnohých témach. Sprvoti by chcel, aby sa ho ľudia prestali pýtať na film "Gladiator 2", keďže už v ňom nie je obsadený a nevie o ňom žiadne detaily. Crowe údajne povedal, že ľudia by mu mali začať platiť kvôli tomu obrovskému množstvu otázok, ktoré mu dávajú o filme, v ktorom ani vôbec nehrá. Nevie, kto v je v ňom obsadený, ani aký bude zámer filmu, pretože jeho postava je na konci prvého dielu proste mŕtva, aj keď sa herec domnieva, že Ridley Scott "musel mať veľmi silné dôvody," aby sa vrátil s pokračovaním po takom dlhom čase.

 

 

Hovoril niečo aj o filme "Master and Commander: The Far Side of the World", ďalšom historickom filme, ktorý u divákov zabodoval ešte viac ako film "Gladiator". 

 

Ale ďalšou vecou, o ktorej sa chcel porozprávať, bolo, ako bude vyzerať budúcnosť Russella Crowea, keď bude mať 60 rokov. Vek príde po nás všetkých a Crowe povedal, že je možné, že "už o mne nikdy nebudete počuť" v určitom bode, pretože by mohol "prestať s tými šoubiznisovými vecami". Dodal: "Stojíš pred zrkadlom v jednu chvíľu a hovoríš si: "Kto to ku*va je?"

 

"Teraz som v tom období. Beriem si Ridleyho Scotta ako vzor. Stále objavuje nové veci vo svojej práci." "Alebo proste prestanem a už o mne nikdy nebudete nepočuť. Ešte som sa nerozhodol, čo to bude. Toto sú dve veľmi reálne voľby," povedal herec.

Toto však úplne ani v tom horšom prípade neznamená, že Crowe čoskoro zmizne, nie s tým počtom projektov, ktoré má v pláne. Sú síce veci ako "Kraven The Hunter" a "Georgetown Project", na ktorých už dokončil prácu, zatiaľ čo jeho nadchádzajúce práce ešte zahŕňajú projekty "Rothko" a "American Son and A Taste for Blood".

 

Pokiaľ ide o čas strávený na natáčaní filmu "Gladiator", Crowe prezradil, že konkrétna scéna, kde jeho postava Maximus myslí na svoju ženu a dieťa, bola vytvorená v noci nakrúcania.

 

Medzitým pokračuje produkcia na filme "Gladiator 2", hoci niekoľko ľudí bolo údajne zranených pri natáčaní istej akčnej sekvencie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
UNILAD, The Pitchfork, Variety / Marek Nemček, Foto: Getty Images / Gabriel Kuchta / Ivan Romano
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies