Bruins povolali Petra Cehlárika do svojho prvého tímu

NETKY.SK • 1 Máj 2019, 16:07 • 2 min
Bruins povolali Petra Cehlárika do svojho prvého tímu

BOSTON - Hokejové mužstvo z východného pobrežia Spojených štátov sa rozhodlo pomeniť káder. V semifinále NHL to s nimi nevyzerá veľmi ružovo, a tak sa vedenie rozhodlo povolať hráčov z farmy. medzi nimi je aj Slovák Peter Cehlárik.

slovakia

left justify in out

Vedenie klubu NHL Boston Bruins povolalo slovenského hokejistu Petra Cehlárika do prvého tímu. Spolu s 23-ročným útočníkom prišlo z farmárskeho mužstva Providence Bruins ďalších jedenásť hráčov, ktorým sa v AHL skončila sezóna. Všetci budú čakať na príležitosť zahrať si v play off NHL v prípade, ak by sa Bostonu zranilo viacero hráčov. Skupina hokejistov povolaných z Providence trénuje oddelene. Preto sa Peter nemal šancu ešte stretnúť na ľadovej ploche s kapitánom Bostonu, a kolegom z reprezentácie SR Zdenom Chárom, ani v rámci tréningu.

 

 

Cehlárik nastúpil v tejto sezóne v zámorskej profilige v 20 dueloch, pričom zaznamenal štyri góly a dve asistencie. Za Providence odohral 53 zápasov s bilanciou 12+26, v play off AHL pridal jeden gól v štyroch štartoch. Cehlárikovo meno sa skloňovalo s príchodom do slovenskej reprezentácie v rámci prípravy na domáce MS, generálny manažér Miroslav Šatan však uviedol, že jeho príchod je možný až po vypadnutí Bostonu v play off NHL.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies