AKTUÁLNE: Na zjazde z mosta Lanfranconi premávku zúžili do jedného pruhu

NETKY.SK • 30 Apríl 2024, 10:41 • 2 min
AKTUÁLNE: Na zjazde z mosta Lanfranconi premávku zúžili do jedného pruhu

BRATISLAVA - Na diaľnici D2 na zjazde z mosta Lanfranconi na Einsteinovu ulicu v Bratislave je premávka zúžená do jedného jazdného pruhu. Dôvodom je odstavené nákladné vozidlo, z ktorého unikajú prevádzkové kvapaliny, informoval hovorca bratislavskej krajskej polície Michal Szeiff.

slovakia

left justify in out

Bratislavskí dopravní policajti asistujú pri udalosti od ranných hodín. "Z doposiaľ presne nezistených príčin došlo k technickej poruche na nákladnom motorovom vozidle, v dôsledku čoho začali unikať z jeho spodnej časti prevádzkové kvapaliny. Z dôvodu ich odstraňovania je premávka v tomto úseku zúžená do jedného jazdného pruhu," priblížili.

Vodičov v tejto súvislosti žiadajú, aby pri prejazde týmto úsekom zvýšili svoju pozornosť a opatrnosť a riadili sa pokynmi polície.

Zelená vlna RTSV na sociálnej sieti informovala, že v Bratislave na zjazde z Mosta Lanfranconi na D1 smerom od tunela Sitina sa vodiči zdržia 50 minút. Stojí sa už pri Stupave. Pri obchádzke cez Záhorskú Bystricu stratia vodiči 40 minút.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: TASR / KR PZ BA, Foto: KR PZ BA
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies