REPORTÁŽ: Štefan Harabin sa vyjadril, prečo podal opätovné trestné oznámenie na Andreja Kisku

NETKY.SK • 14 Február 2020, 13:32 • 2 min
REPORTÁŽ: Štefan Harabin sa vyjadril, prečo podal opätovné trestné oznámenie na Andreja Kisku

Volebný líder strany Vlasť podal v dnešných hodinách podľa svojich slov opätovné trestné oznámenie na predsedu strany Za ľudí Andreja Kisku. Prvýkrát tak podľa svojich slov spravil už v januári 2018.

slovakia

left justify in out

Mali konať bezpečnostné zložky? 

Polícia vtedy nezačala s trestným stíhaním. "Je pravda, že v tom čase mal Kiska imunitu," (pozn. prezident Slovenskej republiky) "no trestné stíhanie vo veci a vo vzťahu k ostatným páchateľom sa malo už dávno začať," tvrdí Harabin.

 

Strana Vlasť má v tomto jasno

Bývalý sudca Najvyššieho súdu SR následne spomenul dvoch politikov, ktorí sa vo veci boja proti korupcii angažujú asi najviac, no tento prípad neriešia. Následne nadväzuje na stranu Vlasť a hovorí, že "je kontinuálna v nastolení poriadku, práva a spravodlivosti."

 

img

 

Prípady konania polície

"Tu je celý rad podkladov na základe ktorých môže byť okamžite začaté trestné stíhanie," vyjadril sa Harabin. Následne spomenul meno aj prítomného Rudolfa Vaskyho, ktorý bol podľa jeho slov vzatý do väzby pre neexistujúci trestný čin výtržníctva. "Sólymosovi z toho len urobili priestupok. Takto nevyzerá právo, poriadok a spravodlivosť pre všetkých," ozrejmuje. 

 

V nasledujúcom videu dozviete aj to, prečo vyzýva volebný líder Vlasti doktora Radačovského k verejnému predstúpeniu pred kamery v tejto veci.

 

 

Viac informácii nájdete na Robert Fico podáva trestné oznámenie na Andreja Kisku



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona