Afganca odsúdili za výtržnosť na verejnoprospešné práce

NETKY.SK • 3 Január 2019, 21:28 • 2 min
Afganca odsúdili za výtržnosť na verejnoprospešné práce

BUDAPEŠŤ - Na trest povinnej práce odsúdil vo štvrtok v zrýchlenom konaní budapeštiansky súd Afganca, ktorý sa na Silvestra v Budapešti pohádal s párom muža a ženy na autobusovej zastávke. Oboch udrel, potom ich prenasledoval a vo výtržnostiach pokračoval aj v autobuse.

slovakia

left justify in out

Hlavná prokuratúra v Budapešti pre agentúru MTI uviedla, že 24-ročný muž sa v neskorých večerných hodinách vlani 31. decembra dostal do konfliktu s párom na Barossovom námestí v VIII. budapeštianskom obvode a nadával im aj po tom, čo s nimi nastúpil do autobusu.

 

Vodič zastavil vozidlo a požiadal ho, aby vystúpil. Afganec, ktorý bol pod vplyvom alkoholu, neposlúchol a pokračoval vo výtržnostiach, strkal do cestujúcich a napokon poškodil predné sklo autobusu. Polícia ho zadržala na mieste činu.

 

Súd ho uznal za vinného z poškodzovania cudzieho majetku a výtržníctva, za čo bude musieť odpracovať 180 hodín na verejnoprospešných prácach. Verdikt je právoplatný, dodala prokuratúra.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies