Adam Ďurica predstavil nový singel Spolu aj s VIDEOklipom

NETKY.SK • 27 Jún 2016, 11:14 • 2 min
Adam Ďurica predstavil nový singel Spolu aj s VIDEOklipom

BRATISLAVA - Slovenský hudobník Adam Ďurica zverejnil singel Spolu. O text novinky sa postaral Vlado Krausz, s produkciou zas pomáhal spevák a gitarista kapely Hex Peter "Ďuďo" Dudák.

slovakia

left justify in out

"Tentoraz najskôr Vlado napísal text a až potom som ho ja zhudobnil. Text vznikal na vopred určenú tému. Svoje prvé demo som následne poslal Ďuďovi a ten ho upravil. Takže úspešná zostava z čias Mandolíny zostala nezmenená," povedal o nahrávke 28-ročný muzikant a dodal, že chcel priniesť skladbu, ktorá človeka povzbudí a nabije ho energiou. Spolu je prvou ukážkou z rovnomenného albumu, ktorý interpret plánuje vydať tento rok na jeseň.

 


Fanúšikovia a fanúšičky si k piesni môžu pozrieť aj videoklip, ktorý vznikol pod režisérskou taktovkou Ondřeja Urbanca v Prahe. Ten v minulosti spolupracoval s formáciami Slza, Support Lesbiens, Tata Bojs či Rytmusom. "S Adamom sa mi robilo veľmi dobre. Je to mladý a talentovaný slovenský interpret a k natáčaniu pristupoval veľmi profesionálne. Od samého začiatku mal presnú predstavu ako by mal klip vyzerať, čiže i vďaka nemu sme to zvládli na výbornú a nenechali sme sa odradiť ani nepriaznivým počasím,“ priblížil prácu s interpretom Urbanec. „Základom bolo makať, kým neprší. Chcel som, aby klip bol slnečný s pozitívnou energiou a nám ako naschvál stále pršalo. Oslava a všetky tie kulisy, ktoré sú vo videoklipe vidieť, museli byť kvôli silným prehánkam trikrát zbalené a znova naaranžované. Ale nakoniec sa počasie umúdrilo a na záver bola aj párty v bazéne,“ doplnil režiséra hudobník.


Adam Ďurica pochádza z Hlohovca. Do povedomia verejnosti sa dostal v roku 2004 vďaka účasti v speváckej šou Slovensko hľadá SuperStar. Stihol už koncertovať s interpretmi ako IMT Smile, Desmod či Komajota. Na konte má nahrávky Cukor a Soľ (2006), Dávno zomrel Rock 'n' Roll (2011) a Mandolína (2015).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies