Na viacerých úsekoch ciest je poľadovica, tvorí sa i hmla

NETKY.SK • 27 Január 2023, 09:10 • 2 min
Na viacerých úsekoch ciest je poľadovica, tvorí sa i hmla

Bratislava -Na viacerých úsekoch ciest je v piatok ráno potrebné rátať s poľadovicou, ale i so zníženou dohľadnosťou v dôsledku hmly.

slovakia

left justify in out

Informuje o tom Stellacentrum. "Poľadovica je v okolí Galanty, na priechode Látky-Prašivá, na úseku Dunajská - Jahodná a na cestách III. triedy v obvode Záborské," konkretizuje. Zľadovatený sneh je podľa tohto zdroja tiež na horskom priechode Vrchslatina a v lokalite Šahy padá mrznúce mrholenie. "Hmla je v lokalitách Hurbanovo, Levice, Šrobárová, Pastierske, Zvolen a Štrba, Štúrovo, Švábovská stráň, Želiezovce, Šurany, Zemianska Olča, Poprad-Letisko, Komárno a Batizovce," uvádza Stellacentrum. Upozorňuje aj na kolóny, v úseku Žilina - Kysucké Nové Mesto - Čadca je zdržanie do desiatich minút, na trase Vrútky - Strečno - Žilina, v oboch smeroch na celej trase je potrebné rátať s 50-minútovým zdržaním. Zelená vlna RTVS upozorňuje na tvorbu kolón na bratislavskom moste Lafranconi v smere do Petržalky. "V pripájacom pruhu je odstavené auto, kryje ho diaľničná patrola. Zdržíte sa asi 15 minút," spresňuje Zelená vlna.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Peter Vince

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona