SkyShowtime oznamuje uvedenie nových pôvodných seriálov a exkluzívnych titulov v roku 2024

NETKY.SK • 29 November 2023, 20:00 • 2 min
SkyShowtime oznamuje uvedenie nových pôvodných seriálov a exkluzívnych titulov v roku 2024

BRATISLAVA - SkyShowtime dnes oznámila svoje najnovšie pôvodné seriály a exkluzívny obsah, ktoré sa na platforme objavia v roku 2024. Detaily boli oznámené na konferencii Content London. Medzi nové SkyShowtime Original tituly patrí napríklad seriál Tetovač z Auschwitzu, ktorý vychádza z celosvetového bestselleru

slovakia

left justify in out

Monty Sarhan, CEO SkyShowtime, a Kai Finke, riaditeľ obsahu, sa o toto oznámenie podelili počas panelovej diskusie na poprednej konferencii Content London, kde priblížili podrobnosti o pripravovanom programe.

SkyShowtime uviedla, že seriál Tetovač z Auschwitzu, ktorý bude uvedený ako SkyShowtime Original, bude v roku 2024 k dispozícii exkluzívne na väčšine trhov SkyShowtime, kde je služba aktívna. Tento netrpezlivo očakávaný limitovaný seriál z produkcie spoločnosti Sky Studios a vznikol na základe celosvetového bestselleru od Heather Morris. V hlavných úlohách Laliho a Gity sa predstavia Jonah Hauer-King (The Little Mermaid, World on Fire) a Anna Próchniak (Baptiste, Warsaw 44). Harvey Keitel (The Irishman, Youth), nominovaný na Oscara®, hrá súčasnú postavu Laliho a držiteľka ceny Critics Choice Award Melanie Lynskey (The Last of Us, Yellowjackets) hrá Heather Morris. V seriáli sa predstaví taktiež Jonas Jay (Deutschland 83, 86, 89) v úlohe Stefana Baretzkiho. Hudbu zložili niekoľkonásobní držitelia Oscara® Hans Zimmer a Kara Talve a všetkých šesť epizód režíroval oceňovaný režisér Tali Shalom-Ezer (My Days of Mercy, Princess). Seriál bude k dispozícii exkluzívne na týchto trhoch: Albánsko, Andorra, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Česká republika, Čierna Hora, Dánsko, Fínsko, Chorvátsko, Kosovo, Maďarsko, Severné Macedónsko, Nórsko, Holandsko, Poľsko, Portugalsko, Rumunsko, Srbsko, Slovensko, Slovinsko a Švédsko.

SkyShowtime taktiež uvedie premiéru SkyShowtime Original seriálu Veronika, švédskeho kriminálneho thrilleru s nádychom nadprirodzena, v ktorom v hlavných úlohách hrajú severské hviezdy Alexandra Rapaport (Honor) a Tobias Santelmann (SkyShowtime Exclusive tituly Beforeigners a Welcome to Utmark, takisto Point Break a Those Who Kill). Osemdielny seriál vytvorili a scenár napísali Katja Juras a Anna Lindblom (Gåsmamman), réžie sa ujal uznávaný režisér Jonas Alexander Arnby (War of the Worlds). Seriál akvírovala spoločnosť Viaplay Content Distribution a bude k dispozícii exkluzívne na všetkých trhoch SkyShowtime. Dátum premiéry bude oznámený na budúci rok.

 

Ako streamovacia služba vyvinutá špeciálne pre Európu sa SkyShowtime zaviazala poskytovať svojim členom tituly, ktoré majú ohlas u miestnych divákov naprieč všetkými jej trhmi. Tieto tituly rozširujú portfólio pôvodných a exkluzívnych titulov ponúkaných divákom a nadväzujú na úspech existujúcich pôvodných seriálov, ktoré boli na platforme uvedené tento rok, ako napríklad Barefoot, Codename: Annika, Letmé klamstvá (Fleeting Lies), Poker Face, The Invisible Ladies, Víťaz a Warszawianka.

Okrem týchto titulov ponúkne SkyShowtime svojim členom v roku 2024 ešte viac nových a exkluzívnych seriálov, vrátane SkyShowtime Original seriálov The Curse a Vyslanci (The Envoys) (2. séria), ako aj exkluzívnych seriálov Apples Never Fall, Halo (2. séria), Knuckles, The Lovers, Mary & George, Macík a The Woman in the Wall.

 

SkyShowtime ponúkne aj veľkú zostavu premiérových filmov a kasových trhákov vrátane: Asteroid City Wesa Andersona, Mission: Impossible Odplata - Prvá časť a Labková patróla vo veľkofilme. Presné dátumy premiér všetkých týchto titulov budú oznámené neskôr.


„V nadväznosti na náš bohatý program v roku 2023 SkyShowtime s hrdosťou oznamuje niekoľko skvelých zábavných titulov, ktoré sú už naplánované na rok 2024. Okrem ponuky toho najlepšieho z Hollywoodu – vrátane kritikmi oceňovaného SkyShowtime Original seriálu The Curse a veľkých kasových trhákov, ako je Mission: Impossible Odplata - Prvá časť – ponúkame taktiež miestne tituly, ktoré majú ohlas u divákov na našich trhoch. Pripravované SkyShowtime Original seriály, ako je Tetovač z Auschwitzu, spolu s exkluzívnymi seriálmi Mary & George a Macík, sú dôkazom nášho odhodlania  poskytovať našim členom skvelú zábavu a hodnotu.“ povedal Monty Sarhan, CEO SkyShowtime.

 

Predplatitelia SkyShowtime majú vďaka tisícom hodín kvalitnej zábavy pre celú rodinu prístup k novým a exkluzívnym seriálom, pôvodným filmom, oceňovaným filmom, detskému a rodinnému obsahu a výberu kultových knižničných a box set titulov od spoločností Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios a Peacock - všetko streamované na jednom mieste. SkyShowtime je k dispozícii v Albánsku, Andorre, Bosne a Hercegovine, Bulharsku, Chorvátsku, Českej republike, Dánsku, Fínsku, Maďarsku, Kosove, Čiernej Hore, Severnom Macedónsku, Nórsku, Holandsku, Poľsku, Portugalsku, Rumunsku, Srbsku, Slovensku, Slovinsku, Španielsku a Švédsku.


Služba SkyShowtime je k dispozícii priamo v aplikácii SkyShowtime na zariadeniach s operačným systémom Apple iOS, tvOS, na zariadeniach s operačným systémom Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung a prostredníctvom webovej stránky: www.skyshowtime.com.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: SkyShowtime, Foto: SkyShowtime
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies