38-ročný muž v Snine si pri vyostrenom konflikte s druhým mužom ,,dopomohol“ zbraňou

NETKY.SK • 10 Január 2024, 12:30 • 2 min
38-ročný muž v Snine si pri vyostrenom konflikte s druhým mužom ,,dopomohol“ zbraňou

SNINA - Policajný príslušník v Snine bol obvinený z nebezpečného vyhrážania. Muž použil plastovú maketu zbrane pri konflikte, vyvolávajúc strach obete. Policajná hliadka zasiahla a obvinený skončil v cele.

slovakia

left justify in out

Muž z obce Ruská Bystrá bol povereným príslušníkom Obvodného oddelenia Policajného zboru v Snine obvinený z trestného činu nebezpečné vyhrážanie, ak sa mu vina preukáže, hrozí mu podľa zákona trest odňatia slobody na šesť mesiacov až na tri roky. Muž sa protiprávneho konania dopustil včera (09.01.2024) dopoludnia, na Ul. Strojárskej, v Snine. Prišiel k mužovi z obce Kalná Roztoka v snahe vyvolať konflikt, strkal do neho, pričom takto ,,oslovený“ muž chcel odísť preč. To ale muža z Ruskej Poruby nahnevalo a tak opäť podišiel k nemu, z ruksaku vybral zbraň (plastovú maketu zbrane), ktorou mieril na muža a vyhrážal sa mu zabitím.

 

Konanie nahnevaného muža vyvolávalo strach, nakoľko v tejto situácii nebolo možné z pohľadu ohrozeného muža určiť či išlo o reálnu zbraň či len jej maketu! Policajná hliadka obmedzila na osobnej slobode vyhrážajúceho sa muža, skončil v cele policajného zaistenia. Čo viedlo obvineného k takémuto správaniu ako aj ďalšie okolnosti tejto udalosti polícia preveruje.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: KR PZ v Prešove, Foto: Topky / Getty Images (ilustračná foto)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies