Zvíťazí Végh alebo Vémola? Bojovníci OKTAGON MMA prezradili svoje tipy!

NETKY.SK • 5 Jún 2024, 10:30 • 2 min
Zvíťazí Végh alebo Vémola? Bojovníci OKTAGON MMA prezradili svoje tipy!

Pred necelými piatimi rokmi strhli pozornosť celého Česka a Slovenska. Vzájomné meranie síl dvoch žijúcich legiend si nenechali ujsť ani priaznivci ďaleko za hranicami. Karlos Vémola (36-8) a Attila Végh (33-9-2) pri prvej konfrontácii trhali rekordy sledovanosti. Už nadchádzajúci víkend vkročia medzi pletivá opäť, aby zviedli veľkolepú a očakávanú odvetu storočia. Koho vo svojich očiach favorizujú ich kolegovia spod žlto-čiernej vlajky?

slovakia

left justify in out

Aktuálne vládnuci šampión ľahkej divízie Ronald Paradeiser (19-8) sa prikláňa skôr na stranu svojho krajana. „Väčší favorit je určite Attila. Myslím si, že Vémola nie je 93-ka a v tomto zápase bude vždy v miernej nevýhode,“ odkryl svoj pohľad pre oficiálny web OKTAGON MMA.
 
Prvá epizóda súboja odvekých rivalov trvala v novembri 2019 iba 127 sekúnd. Blížiaci sa stret môže vo výraznej miere ovplyvniť práve to, ako dlho sa bude odohrávať. „Pokiaľ sa zápas dostane ďalej než do tretieho kola, na body vyhrá Karlos. Inak sa obávam rovnakého deja ako prvýkrát. Ale obom borcom by som prial hlavne skvelý boj a reprezentáciu MMA. Nech vyhrá lepší! Dúfam, že si Vémola postráži Attilov box,“ vyslovuje svoju predikciu Vladimír Lengál (6-3).

Nad odpoveďou nemusel dlho premýšľať Matouš Kohout (11-7). „Za mňa je to jasné, Attila už raz našiel recept a myslím si, že nájde aj po druhý raz, pretože Karlos sa za posledné štyri roky vôbec nezmenil. Attilovi stačí, aby potvrdil to, čo už raz dokázal,“ hovorí účastník druhej série miliónového projektu Tipsport Gamechanger.
 
Andrej Kalašnik (11-5) má mierne obavy z dlhočiznej pauzy, ktorú si veterán prestížnej organizácie Bellator po prvom triumfe doprial. „Budem držať palce Véghovi, aj keď Vémola je rovnako pán športovec. Myslím si však, že tá päťročná pauza bude citeľná, hoci je vidieť, že má výbornú prípravu a nič nepodcenil. Takže 60:40 pre Vémolu,“ štatisticky vyjadril svoj tip obľúbený Čech.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
OKTAGON MMA, Zdroj foto: OKTAGON MMA
Netky
Deň Ústavy o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies