Zuzana Fialová a jej skrytá vášeň

NETKY.SK • 15 August 2021, 09:20 • 2 min
Zuzana Fialová a jej skrytá vášeň

Zuzana Fialová je nesporne skvelá herečka, no skrýva ešte jeden talent!

slovakia

left justify in out

Počas pandémie sa vynašla, a začala detským fanúšikom pravidelne čítať rozprávky online. Okrem toho však Zuzana venuje čas aj inej krásnej činnosti. Maľuje obrazy. "Maľujem. Vtáky. Chrobáky. Kvety. Abstrakt. To je také moje druhé ja, ktoré nepoznáte."

 

 

 

 

"Mám nádherný ateliérový byt, kde môžem maľovať."

 

Pándémia mnohým spôsobila trápenie, no mnohým otvorila oči, či priniesla nové perspektívy. Zuzane Fialovej dovolila stíšiť sa, rozložiť farby a štetce a v samote svojho ateliérového bytu v centre Bratislavy sa oddávať maliarskej vášni. 

 

"Milujem galérie, aj kvôli nim cestujem po svete. Chodím do New Yorku, do Londýna. Ja však tak silno reagujem na obrazy, že mám pocit, že som postihnutá. Ľudia bežne stoja, pozerajú, povedia si niečo inteligentné, ale mne tečú slzy, alebo sa smejem.“ 

 

 

"Maľovanie je práca, pri ktorej si osem-deväť hodín ani nespomeniem, že sa mám najesť, až kým mi nezačne byť fyzicky nepríjemne. Tak ma maľovanie dokáže pohltiť,“ prezradila pre Báječnú ženu.

 

Prečítajte si: Nora Kabrheľová sa rozhodne nenudí!

 

Povedala, že svoje obrazy miluje a nerada sa ich vzdáva, no nevisia jej na stenách. "Každý obraz pre mňa niečo znamená, presne si pamätám, prečo a ako vznikol. Je to prehliadka mojich pocitov.“

 

 

 

 

„Nemám ambície mať výstavu, som prehováraná, ale asi ma baví len ten proces prehovárania,“ priznala herečka portálu cas.sk. 

 

 

Fialová dokonca šetrí planétu. Podľa jej slov už nekupuje nové plátna, niečo namaľuje a o mesiac na to namaľuje nový obraz. 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies