Vy sa sudcom a prokurátorom nevyhrážajte, odkazuje Remišová Ficovi

NETKY.SK • 27 Apríl 2021, 15:19 • 2 min
Vy sa sudcom a prokurátorom nevyhrážajte, odkazuje Remišová Ficovi

Na tlačovej besede strany Smer-SD sa Robert Fico vyjadril, že špeciálny prokurátor Daniel Lipšic sa vylúčil pre možný konflikt záujmov v 24 trestných veciach, ktoré previedol na svojho námestníka Petra Kysela.

slovakia

left justify in out

"Robert Fico dnes na tlačovej konferencii vyhlásil, že chce “robiť poriadky" s nepohodlnými prokurátormi," začala príspevok na sociálnej sieti Veronika Remišová z klubu Za ľudí. Tvrdí, že nie je prekvapením, že "Robert Fico a Smer chce dostať "svojich ľudí" na slobodu pokusmi o zrušenie či skrátenie kolúznej väzby."

 

Mohlo by ťa zaujímať: Lipšic podľa Fica znefunkčnil Úrad špeciálnej prokuratúry

 

V príspevku ďalej dodáva, že to hovorí "ten Robert Fico, ktorého prokurátor Kováčik sedí vo väzbe pre podozrenia z organizovanej trestnej činnosti. Podobne je vo väzbe s vážnymi obvineniami aj policajný prezident Smeru Gašpar, bývalý šéf NAKA Hraško, šéf finančnej správy Imrecze, vysokí policajní funkcionári, sudcovia a štátna tajomníčka Smeru Jankovská,". Ďalej spomína aj šéfa Štátnych hmotných rezerv a kandidáta Smeru na ústavného sudcu Kajetána Kičuru.

 

Celý príspevok Veroniky Remišovej si môžete prečítať nižšie.

 

Pán Fico, vy sa sudcom a prokurátorom nevyhrážajte Robert Fico dnes na tlačovej konferencii vyhlásil, že chce “robiť...

Uverejnil používateľ Veronika Remišová Utorok 27. apríla 2021



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies