Veronika Remišová: Najdôležitejšie na programovom vyhlásení vlády je to, čo tam už nie je

NETKY.SK • 2 Máj 2021, 12:06 • 2 min
Veronika Remišová: Najdôležitejšie na programovom vyhlásení vlády je to, čo tam už nie je

BRATISLAVA - Veronika Remišová sa dnes vyjadrila, že najdôležitejšie na programovom vyhlásení vlády Eduarda Hegera, ktoré bolo predložené do parlamentu, je to, čo tam už nie je.

slovakia

left justify in out

Remišová dnes v diskusnej relácii V politike televízie TA3 to povedala  o vypadnutí dôležitých "vecí" z programového vyhlásenia vlády Eduarda Hegera. Podľa nej súčasná vládna koalícia už v priebehu minulého roku odviedla kus práce v troch oblastiach, konkrétne v oblasti protikorupčnej legislatívy, prorodinnej politiky a tiež v oblasti zlepšenia fungovania štátu.

 

Prečítajte si: Veronika Remišová: Prínos členstva v EÚ sa nedá merať iba peniazmi

Podľa Remišovej v oblasti protikorupčnej legislatívy bol koalíciou prijatý zákon o zaistení majetku a ďalšie reformy v justícii. „V prorodinnej politike sme zvýšili daňový bonus, vyriešili sme situáciu tak, aby sa dôchodkyniam započítala do dôchodku aj výchova detí," povedala Remišová. Ohľadom zlepšenia fungovania štátu, podľa Remišovej, koalícia „čistila" oblasti eurofondov a IT. Taktiež sa zamerala na protibyrokratické zákony.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies