V akcii budú aj slovenskí i českí bojovníci: Kde a ako sledovať premiérový RFA turnaj v Poľsku?

NETKY.SK • 21 Máj 2024, 10:30 • 2 min
V akcii budú aj slovenskí i českí bojovníci: Kde a ako sledovať premiérový RFA turnaj v Poľsku?

Organizácia Real Fight Arena má za sebou spoločný turnaj s IAF v Nových Zámkoch. Hneď týždeň po ňom čaká fanúšikov ďalšia veľká akcia, tentokrát premiérovo na poľskej pôde. V spolupráci s lokálnou ZHS usporiada galavečer, na ktorom okrem domácich poľských bojovníkov sa predstaví hneď niekoľko zástupcov českej i slovenskej bojovej scény.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Turnaj sa uskutoční túto sobotu v Sosnowieci a vstupenky si môžete zakúpiť v sieti Eventim.

Naživo len cez platformu Pay per view
Tak ako posledné turnaje organizácie RFA, aj tento si budú môcť diváci vychutnať skrz streamovaciu platformu Realsport.tv. Hlavný zápas večera zaobstarajú domáci bojovníci Adrian Dudek, ktorý sa niekoľkokrát predstavil aj na česko-slovenskej scéne, s premožiteľom Jozefa Wittnera, Lukaszom Dziudziom.
 
Keďže je RFA naďalej organizáciou, ktorá sa primárne zameriava na česko-slovenský trh, chýbať nebudú ani stálice organizácie. Matyasza Viszlaya po dominantnom víťazstve na RFA 14 vyzve tentokrát bojovník z Bosny a Hercegoviny Miloš Dobraš. Ďalším slovenským reprezentantom v Sosnowieci bude Dominik Toporcer, ktorého čaká súboj s ostrieľaným Čechom Davidom Martiníkom.

Jedným z posledných zápasov karty bude duel rozbehnutého Františka Bočáňa. Ten sa po dvoch prehrách na body s elitným Butenkom vrátil späť na víťaznú vlnu, ktorú bude chcieť predĺžiť v zápase proti Poliakovi Adrianovi Grzelakovi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
RFA, Zdroj foto: RFA/Matúš Zeťák
Netky
Deň Ústavy o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies