Tenista Nadal sa odhlásil z turnaja v Barcelone: "Stále nie som pripravený"

NETKY.SK • 14 Apríl 2023, 13:55 • 2 min
Tenista Nadal sa odhlásil z turnaja v Barcelone: "Stále nie som pripravený"

BARCELONA - Rafael Nadal sa odhlásil z antukového turnaja v Barcelone, ktorý je na programe na budúci týždeň. V piatok potvrdil, že sa stále nezotavil zo zranenia.

slovakia

left justify in out

Španielsky tenista Rafael Nadal sa odhlásil z antukového turnaja v Barcelone, ktorý je na programe na budúci týždeň. Nadal v piatok potvrdil, že sa stále nezotavil zo zranenia a ešte nie je pripravený na návrat na dvorce.

 

Tridsaťšesťročný Španiel si zranil ohýbač bedrového kĺbu počas zápasu s americkým tenistom Mackenziem McDonaldom v druhom kole Australian Open. "Turnaj v Barcelone je pre mňa špeciálny a hrať doma je vždy úžasné. Stále však nie som fit a preto pokračujem v procese prípravy na návrat do súťažného diania," uviedol Nadal podľa agentúry AFP. Španiel musel vynechať aj tohtotýždňový antukový turnaj v Monte Carle, kde doteraz získal rekordných 11 titulov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies