Sedem futbalových klubov Premier League podpísalo reklamnú zmluvu s eToro

NETKY.SK • 21 August 2018, 18:30 • 2 min
Sedem futbalových klubov Premier League podpísalo reklamnú zmluvu s eToro

LONDÝN – Obchodná platforma eToro podpísala reklamnú zmluvu so siedmimi futbalovými klubmi Premier League, ktoré dostanú zaplatené v Bitcoinoch po prvýkrát v histórii.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Reklamnú zmluvu so spoločnosťou eToro podpísali anglické kluby Tottenham Hotspur, Brighton & Hove Albion, Crystal Palace, Cardiff City, Leicester City Football Club, Newcastle United a Southampton.

 

img

 

Integrácia blockchainu a kryptomien do sveta futbalu prinesie ďalšie partnerstvá, ktoré môžu priniesť ďalší rozvoj. Spoločnosť eToro zatiaľ bližšie nešpecifikovala povahu tejto spolupráce.

 

Tento krok predstavuje nový míľnik v integrácii kryptomien v bežnom futbale. V minulosti sa už objavili sporadické experimenty v niekoľkých kluboch, vrátane tureckého Harunustasporu, ktorý v januári zaplatil za hráča v Bitcoinoch.

 

img

 

"Je to prvý krok na dlhej ceste k tomu, aby futbal úplne prijal Bitcoin a základnú technológiu blockchain," povedal výkonný riaditeľ spoločnosti eToro UK Iqbal V. Gandham.

 

Minulý týždeň Únia európskych futbalových zväzov (UEFA) potvrdila, že zaviedla systém predaja futbalových lístkov založený na technológii blockchain.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Tomáš Tóth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies