Robert Fico: Odvolil som v nemocnici

NETKY.SK • 8 Jún 2024, 10:45 • 2 min
Robert Fico: Odvolil som v nemocnici

Bratislava - Napriek tomu, že sa zo zranení po nedávnom atentáte ešte len zotavuje, svoju občiansku povinnosť si už predseda vlády SR Robert Fico splnil a svoj hlas vo voľbách do Európskeho parlamentu odovzdal.

slovakia

left justify in out

"Odvolil som v nemocnici, lebo aj tieto voľby sú dôležité. Je potrebné voliť poslancov Európskeho parlamentu, ktorí budú podporovať mierové iniciatívy a nie pokračovanie vojny" uvádza vo svojom príspevku na Instagrame Robert Fico.

Úradujúci slovenský premiér sa obáva, že dôjde ku konfrontácii s Ruskou federáciou nakoľko západné krajiny Ukrajine poskytli súhlas s použitím nimi dodaných zbraní aj proti cieľom na ruskom území. Šéf slovenského vládneho kabinetu a predseda najsilnejšej koaličnej strany Robert Fico predmetný súhlas vníma ako dôkaz, že západné demokracie ešte stále preferujú eskaláciu napätia pred mierovým riešením konfliktu.

Robert Fico vo svojom príspevku na sociálnej sieti ďalej zdôraznil, že on Slovensko do žiadnych vojenských dobrodružstiev zaťahovať nemá záujem a v rámci možností, ktorými disponuje on ako aj naša krajina bude vynakladať maximálne úsilie s cieľom dosiahnuť riešenie konfliktu mierovou cestou.


 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Matej Kasanický
Zdroj / Foto: Robert Fico /instagram.com
Netky
Deň Ústavy o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies