REPORTÁŽ: V Nitre sa konal Titan Fight Night 19 a my sme boli pri tom!

NETKY.SK • 23 Máj 2024, 10:46 • 3 min
REPORTÁŽ: V Nitre sa konal Titan Fight Night 19 a my sme boli pri tom!

NITRA - Nitrianska športová hala v sobotu (18. 5. 2024) privítala gladiátorov na Titan Fight Night 19. Priniesol mnoho zaujímavých súbojov a my sme boli pri tom.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Od roku 2014 TFN neustále posúva hranice bojových športov na Slovensku a teraz, v roku 2024, vstúpil do novej éry plnej vzrušujúcich súbojov a nezabudnuteľných momentov. Od prvého dňa sme boli zázračným zdrojom talentov nielen zo Slovenska, ale aj z Česka, Maďarska a ďalších krajín.

Medzi súbojmi bolo mnoho ťahákov, z ktorých boli významnými súboj medzi Lukášom Antalom a domácim Gatarom. Erik Dang, vychádzajúca hviezda, sa stretol so svojím náročným súperom Saifullahom Magomadovom z Viedne, čo patrilo k jedným z najdôležitejších zápasov večera.

Taktiež sme mohli vidieť duel talentov slovenskej amatérskej MMA scény a zápas dvoch slovenských reprezentantov, Lukáša Mustafu a domáceho Ivana Krošláka. To, ako to prebiehalo na samotnom TFN 19 a takisto aj exkluzívne rozhovory s niektorými titánmi si môžete pozrieť v našej reportáži.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Titan Fight Night 19
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies