REPORTÁŽ: Nový najkrajší muž! Mistrom Slovenskej republiky je fitness tréner Palkovič, šerpu mu odovzdal riaditeľ súťaže Oklamčák!

NETKY.SK • 3 Máj 2024, 08:16 • 2 min
REPORTÁŽ: Nový najkrajší muž! Mistrom Slovenskej republiky je fitness tréner Palkovič, šerpu mu odovzdal riaditeľ súťaže Oklamčák!

Slovensko má nového Mistra! Najkrajším mužom Slovenskej republiky sa stal Adam Palkovič, ktorého vyberali spomedzi 22-och uchádzačov. Šarmantnému fitness trénerovi odovzdal šerpu riaditeľ súťaže Jozef Oklamčák, ktorý s ním pocestuje aj na medzinárodnú súťaž do Poľska. Pozrite si exkluzívnu reportáž Netiek a dozviete sa, ako často nový Mister trénuje, aj ako sa na súťaž pripravuje!

slovakia

left justify in out

Kandidátov na Mistra hodnotili odborníci, ktorí ich skúmali zo všetkých hľadísk. Riaditeľ súťaže Mister Slovensko a  zakladateľ Miss Slovensko Jozef Oklamčák, dizajnér Jozef Grondžák a fotograf Radoslav Orenič si museli prejsť desiatky fotografií, ktoré sa nazbierali počas celého roka. Novým Mistrom Slovenskej republiky sa stal 26-ročný Adam Palkovič, ktorý pochádza z obce Kúty na Záhorí. Meria 188 centimetrov a od detstva je športovcom. Aktuálne sa venuje fitness, kde pôsobí aj ako tréner. Ovláda anglický aj nemecký jazyk.
 
Mám veľmi príjemné pocity a som nadmieru šťastný. Veľmi si vážim tento titul, ktorý som nadobudol. Verím, že ho využijem naplno. Myslím si, že Mister by mal mať charizmu, a určite aj vzhľad, pretože to je súťaž krásy. A hlavne, mal by byť férový. Chcel by som uspieť vo svete. Po fyzickej stránke sa pripravujem každý deň, pretože denne cvičím. Ostatné ešte doladím,“ hovorí s úsmevom Mister Slovensko Adam Palkovič.

Šerpu novému Mistrovi odovzdal riaditeľ súťaže Jozef Oklamčák, ktorý je majiteľom licencie pre Slovenskú republiku.
 
Výber bol veľmi komplikovaný, pretože na Slovensku máme veľa sympatických mužov. Vyberali sme z 22-och kandidátov, ktorí prejavili záujem. Zvíťazil Adam, ktorý bude reprezentovať Slovenskú republiku na svetovej súťaži Mister Supranational 2024. Mister by mal byť sympatický, ale aj s vypracovanou postavou. Adam na mňa povahovo aj charakterovo pôsobí veľmi pozitívne,“ vysvetľuje Jozef Oklamčák, riaditeľ súťaže Mister Slovensko, zakladateľ Miss Slovensko a prezident  ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA.

Na ošerpovaní nechýbal ani módny dizajnér Jozef Grondžák z LOMBARDI FASHION HOUSE, ktorý Mistrov už niekoľko rokov nielen vyberá, ale aj oblieka.
 
Už po niekoľkýkrát som súčasťou výberu Mistra Slovenskej republiky. Tohtoročný Mister vyzerá dobre, podľa mňa má šancu umiestniť sa v medzinárodnej súťaži aj v prvej päťke. Obliekať pánov do súťaže Mister Slovenskej republiky je pre mňa vždy veľká česť. S agentúrou Oklamčák production a fotografom Radoslavom Oreničom spolupracujem už niekoľko rokov. Takže aj teraz na súťaž pripravím smoking, oblek a outfity na voľnočasové aktivity,“ konštatuje Jozef Grondžák z LOMBARDI FASHION HOUSE.

Špecialistom na fotenie Mistrov je slovenský profesionálny fotograf Radoslav Orenič, ktorý nafotil všetkých najkrajších mužov našej krajiny. Zablahoželať novému Mistrovi prišiel aj jeden z nich, a to Mister z roku 2012 Ján Haraslin.
 
Som veľmi spokojný s výberom, myslím si, že aktuálny Mister spĺňa všetky atribúty. Budem mu držať na súťažiach palce. A samozrejme, keby potreboval nejakú podporu, sme tu neho všetci Mistrovia. Tato súťaž mi otvorila dvere do sveta modelingu, nazbieral som veľa nových kontaktov. Cestoval som po svete a mal som veľa zaujímavých zážitkov,“ prezradil úspešný Mister 2012 Ján Haraslin.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nora Krchňáková
NK Factory, Zdroj foto: Radoslav Orenič
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies