Raperi Drake a Diddy produkujú dokumentárny film o raperovi French Montana. Pozrite si najnovší trailer k tomuto projektu

NETKY.SK • 2 Máj 2023, 14:45 • 2 min
Raperi Drake a Diddy produkujú dokumentárny film o raperovi French Montana. Pozrite si najnovší trailer k tomuto projektu

NEW YORK - Dokumentárny film o raperovi French Montana s názvom For Khadija produkujú Drake a Diddy. Pozrite si najnovší trailer, ktorý vyšiel koncom minulého týždňa.

slovakia

left justify in out

Cesta rapera French Montana k dosiahnutiu medzinárodného úspechu nebola jednoduchá. Autor známej skladby Ain’t Worried About Nothin’ nedávno oznámil nový film s názvom For Khadija. Tento dokument zaznamenáva tŕnistú cestu na vrchol známeho repera, ale aj poctu jeho matke Khadiji Guled, ktorá po emigrácii do Spojených štátov pracovala vo viacerých zamestnaniach, aby zabezpečila svojich synov ako slobodná matka. Dokument režíruje Mandon Lovett, a výkonnými producentmi sú neni nikto iný, ako raperi Drake a Diddy. Premiéra je naplánovaná na 16. júna na filmovom festivale Tribeca.

 

Dokument For Khadija ponúka zábery z celej Montanovej kariéry s komentármi rapera narodeného v Maroku (vychovaného v New Yorku). V dokumente zaznejú aj komentáre ďalších známych osobností, ako napríklad Drake, Fat Joe a uväznený raper a spevák Max B.

 

„Keď sme ako deti sledovali Ameriku, oni vám predajú sen. Neukážu vám však, že za tými budovami je aj časť nočnej mory,“ vyhlásil Montana. Od čias pouličného dílera až po uväznenie jeho dlhoročného priateľa a spolupracovníka Maxa B., či vyrovnávania sa s emocionálnymi jazvami, ktoré mu zanechalo opustenie jeho otca, For Khadija nenecháva kameň na kameni. 

 

Keď všetci oslavovali víťazstvo, Montana v tichosti bojoval s niekoľkými prehrami, čo dokazuje, že všetko, čo život v centre pozornosti predstavuje, nie je vždy trblietavé a zlaté.

 

trailer k dokumentárnemu filmu For Khadija



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies