Polícia zaistila vyše 6 tisíc dávok metamfetamínu a zadržala podozrivé osoby

NETKY.SK • 22 Január 2021, 14:47 • 2 min
Polícia zaistila vyše 6 tisíc dávok metamfetamínu a zadržala podozrivé osoby

Polícia zadržala tri podozrivé osoby a zaistila vyše šesťtisíc dávok metamfetamínu.

slovakia

left justify in out

Po protidrogových akciách v Bratislave a okolí boli obvinené tri osoby a zaistené drogy. Obzvlášť závažnej drogovej trestnej činnosti sa dopúšťal 61-ročný Ľubomír z Bratislavy. Bratislavská krajská polícia informovala, že minulý týždeň pri kontrole odovzdal policajnej hliadke plastové vrecko s kryštalickou látkou. Expertíza ukázala, že šlo o metamfetamín a zo zaisteného množstva by sa dalo pripraviť skoro tisíc dávok. Následne bola vykonaná domová prehliadka v Dunajskej Lužnej. Tu boli zaistené ďalšie drogy, z ktorých by bolo možné pripraviť takmer šesťtisíc dávok. Obvinenému Bratislavčanovi hrozí trest odňatia slobody na 15 až 20 rokov. Stíhaný bude vo väzbe.

 

img


Ďalšiu domovú prehliadku vykonala polícia v jednom z rodinných domov v bratislavskej Vrakuni. Tu zadržali osem dávok metamfetamínu a obvinili 30-ročnú Moniku z Bratislavy, ktorá mala drogy pre vlastnú potrebu. Z  trestnej činnosti je obvinený aj 50-ročný Roland z Bratislavy, ktorý sa zaoberal neoprávnenou distribúciou metamfetamínu, ktorý distribuoval pre vyššie uvedené, ale aj ďalšie osoby. Taktiež mu hrozí nepodmienečný trest na 15 až 20 rokov a podnet na väzobné stíhanie je momentálne spracovaný.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies