Nicolas Cage sa stane Spider-Manom ​​v novom hranom seriáli od Amazonu

NETKY.SK • 15 Máj 2024, 19:08 • 2 min
Nicolas Cage sa stane Spider-Manom ​​v novom hranom seriáli od Amazonu

MGM+ a Prime Video potvrdili Noir seriál, živú akčnú sériu, založenú na komikse Marvel Spider-Man Noir, v ktorej sa predstaví víťaz Oscara Nicolas Cage.

slovakia

left justify in out

Nicolas Cage je komiksový fanatik. Preto nás trochu mrzí, že mu film o Supermanovi s Timom Burtonom v 90. rokoch nevyšiel a že sa dočkal len toho nie príliš dobrého CGI-čkového camea vo Flashovi. Herec, ktorý si od komiksovej postavy Luka Cage požičal aj svoje umelecké meno, však pred niekoľkými rokmi získal zaujímavejšiu úlohu, aj keď ako dabingový herec: zahral si Spider-Man Noir v animovanom filme Spider-Man: Into the Spider-Verse.

Vďaka tomuto projektu teraz Sony a Amazon dávajú postave hraný seriál a kto iný by ho mal hrať ako ten, kto mu kedysi prepožičal hlas, však? O pravdivosti týchto zvestí, ktoré kolujú už niekoľko mesiacov, nebolo pochýb, pretože sám Cage potvrdil, že s Amazonom o stvárnení postavy rokoval, ale výsledok týchto rokovaní sa stal oficiálnym až teraz.

Rok a štvrť po ohlásení seriálu sa konečne ukázalo, že hlavnú úlohu stvárni Nicolas Cage, a Vernon Sanders, šéf televízneho oddelenia Amazon MGM Studios, povedal: „Rozšírenie marvelovského vesmíru o seriál Noir je pre nás výnimočnou príležitosťou a je nám cťou priniesť ho predplatiteľom Prime Video po celom svete. Neuveriteľne talentovaný Nicolas Cage je ideálnou voľbou pre rolu nášho nového superhrdinu a skúsených producentské trio Phil Lord, Christopher Miller a Amy Pascal spolu s úžasným tímom spoločnosti Sony sú odhodlaní rozšíriť túto sériu čo najautentickejším spôsobom.“

Podľa príbehu si Cage zahrá starnúceho súkromného detektíva, ktorý sa ako jediný (bývalý) superhrdina v meste musí vyrovnať so svojou minulosťou, zatiaľ čo žije v New Yorku 30. rokov minulého storočia. Pôjde o Cageovu prvú televíznu rolu (okrem netflixovského History of Swear Words, ktorý uvádzal), takže sa tešíme, čo Oscarový herec do role vnesie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: The Hollywood Reporter, IGN, Variety, Foto: MovieWeb / Prime Video / Marvel Comics
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies