AKTUALIZOVANÉ Muž so sekerou sa snažil dostať do budovy Národenej rady SR!

NETKY.SK • 27 Január 2021, 16:28 • 2 min
AKTUALIZOVANÉ Muž so sekerou sa snažil dostať do budovy Národenej rady SR!

BRATISLAVA - Muža zadržala ochranka budovy.

slovakia

left justify in out

Aktualizované 17:29

Muž so sekerou sa dnes v poobednejších hodinách snažil dostať do budovy Národnej rady SR (NR SR). Informoval o tom na sociálnej sieti bývalý poslanec parlamentu za hnutie Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti (OĽaNO) Ján Marosz s tým, že muža zadržala ochranka. Muž je už v rukách polícii a nie je jasné, s akým zámerom do parlamentu šiel.

 

Prave sa chcel tento chalan "prerubat sekerou" do NRSR.Vdaka rýchlemu a profesionalnemu zasahu sbs parlamentu ho rychlo sputali.

Uverejnil používateľ Ján Marosz Streda 27. januára 2021

Ján Marosz, ktorý je svedkom incidentu. „Dostal sa až pred dvere a tam vytiahol z tašky sekeru. Kričal, že mu politici zničili život, že už nič nemá a že ho súdy odsúdili,” opísal Marosz pre Aktuality.sk. Nevylúčil ani to, že muž mohol byť pod vplyvom omamých látok.

 

K tomuto útoku sa už vyjadril aj šéf zákonodarného orgánu Boris Kollár (Sme rodina). „Ochranka videla muža, ako vbehol do budovy parlamentu a z tašky vytiahol sekeru a bodák. Včas zakročila, situáciu profesionálne zvládla a chcem sa im za to poďakovať,“ dodal Kollár.
 

 

 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies