Masívny požiar a explózie v centre Hanoja: Zahynulo najmenej 14 ľudí + VIDEÁ

NETKY.SK • 24 Máj 2024, 09:46 • 4 min
Masívny požiar a explózie v centre Hanoja: Zahynulo najmenej 14 ľudí + VIDEÁ

HANOJ - Najmenej 14 obetí si vyžiadal rozsiahly požiar, ktorý v piatok v ranných hodinách zachvátil priestory v menšom obytnom bloku v centre vietnamskej metropoly Hanoj. Najmenej traja ďalší ľudia utrpeli zranenia, uviedli tamojšie štátne médiá. Informáciu priniesla AFP.

slovakia

left justify in out

Podľa vietnamskej štátnej tlačovej agentúry VNA došlo pri požiari aj k niekoľkým explóziám. Nebolo však bezprostredne jasné, koľko ľudí sa v priestoroch v čase požiaru presne nachádzalo.
 
Požiar sa podarilo uhasiť približne po hodine.
 
Budova je situovaná v úzkej uličke s 12 izbami na prenájom. Prvé poschodie, kde požiar vypukol, sa údajne využívalo na predaj a opravu elektrických bicyklov, konkretizovala AFP.
 
Príčinu požiaru tamojšie úrady stále vyšetrujú. V septembri minulého roka prišlo o život až 56 ľudí pri požiari v bytovom komplexe v Hanoji. Medzi obeťami vtedy boli aj tri deti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ingrid Vrabcová
Zdroj: VNA, AFP, Foto: AFP / ndtv.com
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies