Kultový americký raper Afu-Ra vystúpi na Uprising Winter Edition

NETKY.SK • 1 November 2015, 10:32 • 2 min
Kultový americký raper Afu-Ra vystúpi na Uprising Winter Edition

BRATISLAVA - Šiesty ročník novembrového Uprising Winter Edition bude programovo najbohatší vo svojej histórii.

slovakia

left justify in out

Do bratislavského Ateliéru Babylon má 20. novembra namierené kultový newyorský raper a člen legendárneho Gang Starr Foundation, Afu-Ra. Fanúšikovia sa budú môcť presvedčiť, ako dobre funguje spojenie kvalitného hiphopu s reggae.

 

Afu-Ra, vlastným menom Aaron Phillip, sa na scéne prvýkrát objavil ako hosť na dvoch albumoch legendárneho rapera Jeru the Damaja, ale už viac ako 15 rokov je to práve Afu-Ra, u ktorého hosťujú iné hviezdy rapu, okrem iných napríklad Guru, GZA, M.O.P., Gentleman, Masta Killa, Ky-Mani Marley, Big Daddy Kane alebo RZA. Pracuje s prominentnými producentmi ako Muggs, True Master, Needlez, či Ayatollah, ale ako dlhoročný člen Gang Starr Foundation predovšetkým s DJ Premierom. K headlinerom budú patriť aj dvaja jamajskí interpreti, žena so zamatovým hlasom a obrovskou charizmou Tanya Stephens a Anthony B.

 

Z domácej scény sa predstaví kapela Serpico Acoustic na čele s Erikom Šulcom, spevákom z kapely Medial Banana, ktorá odohrala množstvo známych hitoviek zo sveta reggae, rocku a popu. Spoza dj mixu sa o zábavu postará Fadda Ekop.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies