Komplikácie rappera Lila Uziho so šperkom za desiatky miliónov

NETKY.SK • 6 Február 2021, 15:38 • 2 min
Komplikácie rappera Lila Uziho so šperkom za desiatky miliónov

Rapperovi radosť z diamantu implantovaného v čele nevydržala príliš dlho. Zverejnil fotku, kde vidno ako mu čelo krváca a komentoval to slovami, že môže zomrieť.

slovakia

left justify in out

Rapper Lil Uzi Vert pred niekoľkými dňami šokoval, keď si nechať do čela implantovať ružový diamant v hodnote 24 miliónov dolárov. "Už roky platím za prírodný ružový diamant od Elliota," povedal. "Tento kameň stál toľko, koľko som zaň platil od roku 2017. To bolo prvýkrát, čo som uvidel pravý prírodný ružový diamant." Veľa M je v mojej tvári,“ chválil sa na sociálnej sieti. Skvost na jeho čele je prírodný ružový diamant, za ktorý posielal šperkárovi splátky už od roku 2017. Má takmer jedenásť karátov a hodnotu 24 miliónov dolárov. Mladý raper je známy svojimi excentrickými účesmi, tetovaním na tvári či módnym vkusom.

 

img

 

Súvisiaci článok nájdeš tu: Známy americký interpret si nechal na tvár implantovať diamant v hodnote 24 miliónov dolárov

 

img

 

Nádherný kúsok mu však spôsobuje vážne zdravotné problémy a podľa jeho vlastných slov zo sociálnej siete slov ho ohrozuje na živote. Na Twitteri tvrdil, že sa s ním úplne inak pohybuje no bol riadne vystrašený keď sa mu spustila krv. „Ak si ho nedám vybrať, mohol by som zomrieť. Naozaj,“ napísal na Twitteri a zdieľal fotografiu, na ktorej sa mu z čela valí krv a steká mu po nose. No potom status zmazal a vyjadril sa, že je všetko v poriadku, medzičasom to ale stihli prezdieľať mnohí ľudia. Na Twitter miesto toho pridal video s popisom „Ok, všetko dobré“. Krvácanie už na videu nevidno a on neprezdradil viac informácií. Nechýbajú však krátke statusy o tom, že sa chce doslova premeniť na diamant a vyhlásenia, že „toto je móda“O celej veci informuje portál rap-up.com.

 

 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies