Boris Kollár priznal, že bol iniciátorom stretnutia v budove SIS

NETKY.SK • 26 Máj 2021, 21:59 • 2 min
Boris Kollár priznal, že bol iniciátorom stretnutia v budove SIS

BRATISLAVA - Predseda Národnej rady SR Boris Kollár (Sme rodina) poslancov v pléne informoval, že prezidentka Zuzana Čaputová aj premiér Eduard Heger (OĽaNO) hovorili pravdu, keď informovali verejnosť, o čom bolo stretnutie na pôde Slovenskej informačnej služby (SIS).

slovakia

left justify in out

"Potvrdzujem slová pani prezidentky a potvrdzujem slová pána premiéra, ich stanoviská k tomuto stretnutiu, ktoré sa konalo v budove SIS. Jasne som to povedal v rozprave a ešte raz som to prízvukoval v mojej faktickej poznámke," zdôraznil.

 

Slová podľa neho potvrdil aj súčasný riaditeľ SIS Michal Aláč, ktorý dostal otázku od opozície, či sa bavili o živých veciach. Politici by podľa šéfa parlamentu nemali vstupovať do živých vecí a nemali by organizovať chod polície.

 

img


Kollár dodal, že stretnutie na pôde SIS inicioval on. Podľa svojich slov poprosil premiéra, aby ho zvolal.

 

"Pán premiér toto stretnutie zvolal, lebo tie informácie sú závažné a bolo treba sa o nich spoločne poradiť a porozprávať. Cez to všetko potvrdzujem to, čo povedala pani prezidentka a pán premiér - nehovorili sme o živých veciach a v žiadnom prípade nepadlo slovo Vladimír P.," zdôraznil.


Spúšťa Pellegrini domino efekt? Premiéra Hegera vyzval k okamžitej demisii

 

Vladimír Pčolinský do parlamentu nepríde! Vyjadrili sa viacerí politici, Fico sa obul do Lipšica



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies