Juraj Krúpa: Vojna na Ukrajine je horšia ako zvýšenie cien

NETKY.SK • 4 August 2022, 07:30 • 2 min
Juraj Krúpa: Vojna na Ukrajine je horšia ako zvýšenie cien

BRATISLAVA - Poslanec za Stranu sloboda a Solidarita sa prihovoril Slovákom s odkazom na to, čo je naozaj dôležité.

slovakia

left justify in out

Poslanec Juraj Krúpa, ktorý minulý týždeň prestúpil z hnutia Obyčajní ľudia a Nezávislé osobnosti do strany Richarda Sulíka, zverejnil na sociálnej sieti status, v ktorom hovorí, že mať sa zle, naozaj nemusí znamenať mať sa zle."

 

Prečítajte si aj: URSO vyzýva vládu: Ak okamžite nezakročíte, ľudia si nebudú môcť dovoliť platiť za elektrinu

 

img

 

„Volal som známej do Kyjeva," začal svoj status poslanec a pokračoval: Ahoj, si v poriadku? Ako sa máš? Odpoveď bola pre nás na Slovensku takmer nepredstaviteľná."


„Ahoj, mám sa fantatasticky. Už tretí deň sme nemali letecký poplach. A už skoro 3 týždne mi Rusi nezavraždili nikoho z rodiny v Charkove. A konečne vidím od marca prvý raz syna. Dostal dovolenku, inak slúži v Mykolajive. Je chválabohu v poriadku. V apríli ho zasiahol šrapnel do nohy, ale už je v poriadku. A užívam si prechádzky po kyjevských parkoch. Neviem sa ich nabažiť. Lebo každá z nich môže byť pre mňa posledná," napísal Juraj Krúpa. 

 

Zo sveta: Bývalý nemecký kancelár Schröder vyzval na spustenie plynovodu Nord Stream 2

 

img
 

V druhej polovici svojho vyjadrenia hovorí Juraj Krúpa o tom, akoby asi vyzeral podobný „telefonát so známou zo Slovenska."
 

„Bojím sa, že by som si vypočul asi takúto odpoveď: Radšej sa ani nepýtaj. Chcela som ísť do Chorvátska a zdvihli cenu dovolenky o 150 €. A v zime môžem ísť lyžovať iba 3 razy na Slovensku a raz do Rakúska. Nekresťansky zdvíhajú ceny. Ak to pôjde takto ďalej, vydá mi to možno na dve lyžovačky. Už to snáď ani nemôže byť horšie," napísal poslanec za SaS a svoj status zakončil otázkou pre Slovákov: Nuž, mať sa zle, naozaj nemusí znamenať mať sa zle. Súhlasíte?"

 

Ekonomika: Americký ekonóm Jeffrey Sachs: Rusko nie je možné poraziť sankciami, hrozí nám tretia svetová vojna



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies