Jojkársky redaktor Ekkert jazdil pod vplyvom alkoholu. Zapíjal nešťastnú lásku?

NETKY.SK • 17 Január 2022, 13:08 • 2 min
Jojkársky redaktor Ekkert jazdil pod vplyvom alkoholu. Zapíjal nešťastnú lásku?

Polícia prichytila redaktora TV JoJ Rasťa Ekkerta, keď šoféroval pod vplyvom alkoholu.

slovakia

left justify in out

Upozorniť na neho mali obyvatelia Hnúšte, ktorí videli jeho nebezpečnú jazdu. „Vo štvrtok 13. januára krátko po 8. hodine ráno policajti z Obvodného oddelenia z Hnúšte zastavili na ceste II. triedy medzi Brezinou a Brádnom nákladné vozidlo Ford Tranzit a vodiča vyzvali na predloženie dokladov a vykonanie dychovej skúšky,“ uviedla v piatok banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová s tým, že skúška bola pozitívna. „Nafúkal 2, 68 promile. Vodičovi bolo vznesené obvinenie z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, bola mu obmedzená osobná sloboda a bol umiestnený do policajnej cely. Vec bude ukončená v superrýchlom konaní,“ dodala. V dodávke s ním boli jeho dva psy Archibald a Akbaj, skončili však v útulku.

 

img

 

Ekkert strávil v cele obvodného oddelenia v Rimavskej Sobote vyše 24 hodín. Keď vytriezvel, v piatok neskoro popoludní sa postavil pred sudcu, aby si vypočul verdikt. Hneď po pojednávaní šiel vyzdvihnúť svoje psy a verejne sa priznal na sociálnej sieti.

 

„Ahojte priatelia, chcem, aby ste to vedeli odo mňa. Zajtra (pozn. red. v sobotu) to asi bude v Novom Čase. Ekkert nafúkal. Áno, je to pravda, po rozchode so svojou priateľkou, ktorá bola zmyslom môjho života, som upadal do čoraz väčšej depresie,“ priznal Ekkert podľa Nového času.

 

„Dve Becherovky a policajná cela, čisté peklo, som špinavý, smradľavý, niečo strašné, nikomu som neublížil, len som si dal po rokoch na svoje meniny fľašu Becherovky. Dostal som brutálny zákaz na dva roky, za 40 rokov som neurobil ani najmenší priestupok, teraz si ma podajú a pri tom som išiel po lesnej ceste s fľašou Becherovky. Pekný smutný večer, priatelia,“ dodal.

 

„Televízia JOJ vyvodí dôsledky, ale kým celú záležitosť neuzavrieme na pôde televízie, nebudeme sa k tomu v médiách vyjadrovať. Dodali by sme však, že kým celú záležitosť neuzatvoríme, sťahujeme pána Ekkerta z obrazovky,“ informovala riaditeľka PR a marketingu televízie JOJ Ivana Semjanová. 

 

Prečítajte si: Uznávaný herec a komik Jim Carrey dnes oslavuje jubileum

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies