Jasmina Alagič opäť hviezdi v televízii!

NETKY.SK • 16 August 2021, 07:09 • 2 min
Jasmina Alagič opäť hviezdi v televízii!

Jasmina Alagič Vrbovská je novou tvárou televízie Joj. Na jeseň sa objaví v šou Česko Slovensko má talent ako moderátorka. No to nie je všetko!

slovakia

left justify in out

Je to naozajstná hviezda, na upútavkách TV Joj doslova žiarila. Mala na sebe krásne červené šaty, vystúpila z auta a prešla po červenom koberci v pozadí s ohňostrojom.

 

 

Prečítajte si: Zuzana Fialová a jej skrytá vášeň

 

Jasmina hviezdi v seriáli

Jasmina si po boku Bruna Cibereja zahrala moderátorku súťaže MISS. Pochválila sa na sociálnejss ieti. "Že sa ja raz ocitnem pred kamerou medzi tak úžasnými ľudmi ako sú títo Bruno Ciberej, Martin Žiaran, Zuzana Mauréry a Hřebejk, režisér mojich milovaných Pelíškov to by mi vo sne nenapadlo!!! A naozaj je to tak, ako to hovoria v Sanelovej obľúbenej rozprávke Zootropolis, ktokoľvek môže byť kýmkoľvek!! A síce som si v seriáli štekla iba dve-tri veľmi málo rozvité vety, aj tak sa cítim, že sme práve dali poslednú klapku Titanicu!"

 

 

 

"Na seriáli sa mi robilo fantasticky. Keďže som tam hrala, dá sa povedať, samu seba, tak mi to bolo veľmi prirodzené a jednoduché. Možnosť natáčať v spoločnosti režiséra Jána Hřebejka bolo pre mňa absolútne splneným snom. Aj keď som to hovorila doma mužovi, tak skoro odpadol. Bolo to úžasné,“ uviedla Jasmina pre cas.sk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies