Hviezdny Ľudovít Klein má pre fanúšikov veľkú novinku! Stal sa spolumajiteľom…

NETKY.SK • 2 Máj 2024, 11:26 • 2 min
Hviezdny Ľudovít Klein má pre fanúšikov veľkú novinku! Stal sa spolumajiteľom…

Trnavský Spartakus Fight Gym, v ktorom trénuje napríklad Čepo, Pirát či Ryšavý, urobil zaujímavý krok do budúcna. Ľudovít Klein, ktorý v UFC hrdo reprezentuje nielen Slovensko, ale aj toto moderné športové tréningové centrum, sa oficiálne stal jeho novým spolumajiteľom. Najúspešnejší gym na Slovensku sa preto môže tešiť na novú etapu, od ktorej si sľubuje množstvo pozitív.

slovakia

left justify in out

Rodák z Nových Zámkov sa do UFC dostal práve počas pôsobenia v trnavskom gyme, ku ktorému si vytvoril veľmi intenzívny vzťah. Priviedol ho do neho legendárny Attila Végh, ktorý si v amatérskej lige všimol jeho potenciál a vzal ho pod svoje krídla. Ľudovít Klein sa po rokoch tvrdej práce rozhodol, že sa stane jedným z vlastníkov SFG. „V hlave som tento plán nemal nejako dlho, navrhol mi to Edo Gerek (spolumajiteľ a zakladateľ SFG),“ ozrejmil na úvod.

 

Vstúpiť medzi majiteľov som sa rozhodol preto, lebo sa tu od začiatku cítim veľmi dobre. Sme skvelý tím a myslím si, že aj ja mu robím dobré meno. Som veľmi rád, že si ma Edko zobral k sebe a že môžem patriť medzi majiteľov,“ vyjadril sa nadšený bojovník, ktorý sa v roku 2020 stal prvým Slovákom v najprestížnejšej organizácii sveta.
Významný krok vpred berie ako zadosťučinenie a významný posun vpred. „Je to pre mňa veľká česť, takisto aj zodpovednosť ,“ povedal a dodal: „Myslím si, že je to správny krok aj pre mňa, aj pre samotný gym. Naďalej sa mu budem snažiť robiť dobré meno.

Chce pomáhať mladým talentom
Dôležitou úlohou SFG je okrem iného výchova mladých talentov, ktorí vďaka kvalitnému tréningovému prostrediu môžu v bojových športoch dosahovať cenné výsledky. „Možno zlanárim aj budúcich nádejných zápasníkov, v ktorých budem vidieť potenciál. Treba budovať hlavne mladých chalanov, aby rástli. Sú tu vytvorené podmienky pre naozaj špičkových zápasníkov. Každý, kto sem príde, bude len napredovať, čo je cieľom tohto gymu,“ uzavrel.

 

Aktuálne sa Ľudovít Klein musí popri všetkých povinnostiach sústrediť tiež na svoju kariéru. V UFC ho už v júni čaká previerka v podobe skúseného Brazílčana Thiaga Moisesa (18-7). Úspešné zvládnutie tejto náročnej výzvy by ho mohlo priblížiť k vysnenej TOP 15 bojovníkov ľahkej divízie. Momentálne má v zámorskej organizácii výborné skóre – päť výhier, dve prehry a jedna remíza.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies