Google Play zverejnil bizarnú poctu Sonicovi. To viedlo aj spoločnosť Sega k otázke "Čo to robíš?"

NETKY.SK • 1 Máj 2024, 13:45 • 2 min
Google Play zverejnil bizarnú poctu Sonicovi. To viedlo aj spoločnosť Sega k otázke "Čo to robíš?"

Google Play sa nedávno rozhodol vzdať hold ježkovi Sonicovi na sociálnych sieťach. Je to rozumné, vzhľadom na to, že tento slávny maskot v súčasnej dobe zažíva tak trochu kultúrnu chvíľku. Má to však háčik - väčšina vecí vo vlákne je nesprávnych.

slovakia

left justify in out

Cez víkend si Google Play účet na X/Twitteri vymyslel, že vytvorí improvizované vlákno s vyjadrením uznania ježkovi Sonicovi, v ktorom hrdina pojedajúci chilli dogy starne tým viac, čím viac ním scrollujete. Vlákno v štýle albumu, ktoré sa púšťa do historického revizionizmu modrého ježka, však vyvolalo vlnu opráv, čo dokonca prinútilo vlastný účet spoločnosti Sega na sociálnych sieťach, aby sa spýtal, čo sa každému fanúšikovi Sonica naháňalo hlavou: Čo to robíš?

Vlákno od Google Play s tematikou Sonica, ktoré sa sporadicky venuje vývoju modrej šmuhy od roku 1991 do roku 2022, je teraz plné komunitných poznámok kritizujúcich účet za litaní faktických chýb.

Napríklad prvý príspevok Googlu so Sonicom a Tailsom z roku 1991 je v skutočnosti mobilná hra Sonic z roku 2013. Kľúčovým znakom tejto chyby na strane služby Google Plays je skutočnosť, že Tails nie je Sonicovým spoločníkom v pôvodnej hre. V príspevku sa tiež pôvodná hra Sonic the Hedgehog označuje ako "osembitová sláva", hoci prvýkrát vyšla na 16-bitovej konzole Sega Genesis. A to je len začiatok.

Medzi ďalšie zjavné chyby vo vlákne od Google Play patrí snímka Sonica z kresleného filmu Sonic Boom z roku 2014, na ktorom je uvedené, že sa jedná o "malého kráľa" z roku 1993, snímka, ktorá mala pochádzať z roku 2022 z hraného filmu Sonic od Paramount Picture, v skutočnosti pochádza z filmu z roku 2020, a obrázok Sonica z mobilnej hry Sonic Forces Mobile z roku 2017, o ktorej profil napísal, že je z roku 2006 (a ktorá je, mimochodom, k dispozícii v obchode Google Play) .

Fanúšikovia zašli tak ďaleko, že sa pýtali, či na vytvorenie podivného vlákna nebola použitá umelá inteligencia, a to aj preto, že jeden zo snímok je upravený veľmi zle.

Zatiaľ čo koniec Sonicovho vlákna od Google Play zostáva záhadou, skutočnosť, že fanúšikovia Sonica s ním zaobchádzajú ako s materiálom pre twitterovú verziu stand-up vystúpení s morom vtipných mémov na účet Google Play záhadou nie je. Tu je jeden z našich najobľúbenejších.

Celkovo to bol zvláštny moment pre najväčšiu sériu spoločnosti Sega, ktorá inak oslavuje vydanie televízneho seriálu Knuckles na Paramount+. Naši americkí kolegovia ju označili za "zábavnú, chaotickú bonusovú úroveň, ktorá sa trafuje do všetkého, čo robilo filmy so Sonicom skvelými, a vyslúžila si zaslúžený fist bump", a myslí si, že je ďalším krokom na ceste k potenciálnemu Sonic Cinematic Universe.

Tretí Sonic the Hedgehog film s Keanu Reevesom v úlohe Shadow the Hedgehog sa v kinách objaví 20. decembra 2024.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: IGN, 9to5Google, Softonic, Foto: The Mirror
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies