ČeskoSlovenská bitka: Praha vs. Bratislava na Titan Fight Night 19 v Nitre!

NETKY.SK • 17 Máj 2024, 09:30 • 2 min
ČeskoSlovenská bitka: Praha vs. Bratislava na Titan Fight Night 19 v Nitre!

Pripravte sa na najväčšiu bitku medzi dvoma rivalizujúcimi mestami, ktorá sa odohrá na večeri plnej adrenalínu a akcie - Titan Fight Night 19 v Mestskej športovej hale v Nitre!

slovakia

left justify in out

V jednom z najočakávanejších súbojov večera sa stretne Marek Medovarski, hviezda z Chaos Bratislavy, s jeho posledným tanečným partnerom, Martinom Kuzanom z Gorila MMA Praha. Tieto dva bojovnícke mastodonty sa pripravujú na súboj rokov a očakávania fanúšikov sú na vrchole. Už dlhšiu dobu iskrilo medzi týmito dvoma talentovanými borcami, a Kuzan si chcel odniesť skalp Medovarského.

Napätie medzi Bratislavou a Prahou sa bude prenášať do klietky a fanúšikovia môžu očakávať vzrušujúci súboj plný neľútostných úderov a vášnivých momentov. Čo sa stane, keď sa stretne nezastaviteľná sila z Chaos Bratislavy s odhodlaným odvetníkom z Gorila MMA Praha? To sa dozvieme už na Titan Fight Night 19!

Nezmeškajte túto historickú bitku medzi dvoma nesmiernymi mestami, ktorá sa uskutoční v Mestskej športovej hale v Nitre. Lístky sú už k dispozícii na predpredaj.sk, tak si ich zabezpečte čo najskôr a pridajte sa k nám na večer, ktorý zapíše novú kapitolu do dejín bojových športov! Už teraz sa môžete tešiť na tento záber do sveta bojových umení. Lístky na túto výnimočnú fighterskú udalosť sú k dispozícii na predpredaj.sk. Stream bude k dispozícii aj na MAMMALtv.com. Pozor! Kapacita je obmedzená, preto neváhajte a lístky si zakúpte čo najskôr. Ak chcete zažiť neuveriteľný adrenalin a napätie, ktoré len bojové športy dokážu ponúknuť, neváhajte a pridajte sa k nám na Titan Fight Night! Počas dňa bude prebiehať MAMMAL Katsudo League, plné nových mladých talentov Slovenskej MMA scény.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Netky
Deň Ústavy o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies