Aktuálne Zdravotný stav premiéra: Absolvoval kontrolné CT vyšetrenie brucha. Je pri vedomí, komunikuje

NETKY.SK • 21 Máj 2024, 13:25 • 2 min
Aktuálne   Zdravotný stav premiéra: Absolvoval kontrolné CT vyšetrenie brucha. Je pri vedomí, komunikuje

BANSKÁ BYSTRICA - Premiérovi Robertovi Ficovi urobili kontrolné CT vyšetrenie brucha, je pri vedomí, informovala na sociálnej sieti Fakultná nemocnica s poliklinikou F.D. Roosevelta v Banskej Bystrici.

slovakia

left justify in out

Premiérovi Robertovi Ficovi (Smer-SD) v utorok ráno urobili kontrolné CT vyšetrenie brušnej dutiny. Je pri vedomí a komunikuje. Na sociálnej sieti o tom informovala Fakultná nemocnica s poliklinikou F. D. Roosevelta Banská Bystrica, kde je Fico hospitalizovaný.
 
"Zároveň sú realizované ďalšie úkony smerujúce k zlepšeniu jeho zdravotného stavu," priblížila nemocnica. Dodala, že pacient je naďalej pri vedomí a komunikuje.
 
Premiéra Fica vážne postrelil 71-ročný muž po stredajšom (15. 5.) výjazdovom rokovaní vlády v Handlovej. Páchateľa vzal Špecializovaný trestný súd do vyšetrovacej väzby.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ingrid Vrabcová
Zdroj: Fakultná nemocnica s poliklinikou F.D. Roosevelta v Banskej Bystrici, Foto: Robert Fico / CNN
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies