Zrazenému chodcovi už nevedeli pomôcť: Zostal zakliesnený pod motorom

NETKY.SK • 14 September 2013, 10:12 • 2 min
Zrazenému chodcovi už nevedeli pomôcť: Zostal zakliesnený pod motorom

JAKLOVCE - Tragická dopravná nehoda, pri ktorej zomrel 21-ročný mladík, sa krátko pred polnocou stala v obci Jaklovce, okres Gelnica.

slovakia

left justify in out

Hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Košiciach Ladislav Fatura TASR informoval, že pri nehode 21-ročný vodič jazdiaci na Škode Felícia s gelnickou poznávacou značkou zrazil autom dvoch chodcov. "Jeden z nich utrpel len ľahšie zranenia, druhý však zostal zakliesnený pod motorovou časťou vozidla a zraneniam podľahol. Pri príchode našich príslušníkov už bola na mieste posádka rýchlej zdravotnej pomoci a prítomný lekár potvrdil smrť tohto mladého muža," objasnil Fatura.

Hasiči na mieste pomohli s vyslobodením mŕtveho muža spod auta pomocou hydraulických vankúšov. "Na mieste zasahovali štyria naši príslušníci na jednom aute, následne po vyslobodení pomohli naložiť mŕtve telo do auta pohrebnej služby," uzavrel hovorca.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies