Znudený prezident Mauritánie mal v 63. min nariadiť rozstrel, fanúšikov nepotešil

NETKY.SK • 1 December 2015, 10:53 • 2 min
Znudený prezident Mauritánie mal v 63. min nariadiť rozstrel, fanúšikov nepotešil

NOUAKCHOTT - Akokoľvek sa obyčajný futbalový fanúšik počas zápasu nudí, nemá nijakú možnosť urýchliť ho. Iné je to však prípade hlavy štátu. Prezident západoafrickej Mauritánie Mohamed Ould Abdel Aziz navštívil duel národného superpohára medzi FC Tevragh-Zeina a ACS Ksar, ale dianie na trávniku ho vôbec nenadchlo.

slovakia

left justify in out

Podľa Gazetta World údajne preto už v 63. minúte nariadil penaltový rozstrel, aby vniesol do diania trochu vzrušenia. Na tabuli svietil stav 1:1. V jedenástkovej lotérii sa zrodil triumf Zeiny, ale sprevádzala ho nespokojnosť fanúšikov. Národná futbalová federácia (FFRIM) však odmieta, že by do diania zasiahla hlava štátu. "Čo najvehementnejšie popieram intervenciu prezidenta republiky. Rozhodnutie bolo vydané z organizačných dôvodov so súhlasom šéfov a trénerov oboch klubov," ponúkol vysvetlenie prvý muž FFRIM Ahmed Ould Abderrahmane. Informácie sú z Bleacher Report.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies