Remišová: Fico na Slovensko kašle, Sulík ho uprednostnil pred slušnými politikmi

NETKY.SK • 25 August 2022, 14:35 • 2 min
Remišová: Fico na Slovensko kašle, Sulík ho uprednostnil pred slušnými politikmi

BRATISLAVA - Dnešné stretnutie ministra hospodárstva Richarda Sulíka so šéfom Smeru rozvírilo už tak napätú situáciu medzi členmi vládnej koalície a stranou SaS.

slovakia

left justify in out

Svoje stanovisko na sociálnej sieti zverejnila aj predsedníčka strany Za ľudí Veronika Remišová. Tá Roberta Fica nenazve inak ako „mafiánom, ktorý uniesol štát." Preto ani jej dnešné vyjadrenie nemôže asi nikoho prekvapiť. Ako uviedla, dlhšie sa ako zodpovedná politička, ktorej ide o Slovensko, nevyjadrovala k súčasnej kríze a mnohým prestrelkám na sociálnych sieťach. 

 

img


„Vyzývali partnerov k zodpovednosti a k udržaniu štvorkoalície. A preto sme vyzývali aj Richarda Sulíka, aby sa ako minister hospodárstva postavil čelom k zodpovednosti za energetické riešenia počas ťažkej zimy," napísala Remišová.

 

img

 

„Sklamalo ma, že kolega Sulík sa namiesto úsilia pomôcť krajine stretáva s Robertom Ficom. Kto aspoň trochu vníma politickú realitu, tak vie, že Robertovi Ficovi nemá zmysel čokoľvek vysvetľovať. Veď Smer so svojou politikou mafianizácie štátu na záujmy Slovenska dávno zvysoka kašle," pokračovala ministerka na sociálnej sieti. 

 

img

 

„Preto stretnutia s Ficom pokladám za rovnako zbytočné a škodlivé, ako stretnutia s Kotlebom či Mariánom Kočnerom. Miesto slušných demokratických politikov je teraz pri rokovacom stole s partnermi, v záujme krajiny. Nie pri stole s Robertom Ficom," uzavrela predsedníčka strany Za ľudí. 


Zo sveta: Zelenskyj: Svet si musí konečne uvedomiť, že je závislý od Ukrajiny!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies