Zneužil košických hasičov: Dostal pokutu!

NETKY.SK • 24 Január 2014, 08:23 • 2 min
Zneužil košických hasičov: Dostal pokutu!

KOŠICE – O pomoc košických hasičov vo štvrtok požiadal Stanislav K. s tým, že sa nevie dostať do bytu, lebo kľúče sú vnútra v zámke a v byte sa nachádza jeho otec, ktorý nereaguje na zvonenie.

slovakia

left justify in out

Ako dnes ráno informoval dôstojník operačného strediska košických hasičov Roman Keruľ, po zvonení a búchaní na dvere prišiel otec oznamovateľa dvere otvoriť. Povedal, že syna Stanislava vyhodil z bytu.

Hasiči konštatovali, že nešlo o otvorenie bytu a poskytnutie pomoci nevládnej osobe, ale o rodinné spory. Oznamovateľa Stanislava K. informovali, že zneužil pomoc hasičov a následkoch takého konania, ktoré kvalifikovali ako priestupok. Na mieste mu uložili blokovú pokutu, ktorú však odmietol zaplatiť. Stanislav K. bol zjavne pod vplyvom omamných látok, čo potvrdil aj jeho otec, preto ho nechcel pustiť do bytu. Keďže Stanislav odmietol pokutu zaplatiť, hasiči postúpia prípad na priestupkové konanie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies