VIDEO Ako sa to mohlo stať? Matke vypadlo z auta dieťa aj so sedačkou, vôbec si to nevšimla!

NETKY.SK • 18 Január 2019, 11:17 • 2 min
VIDEO Ako sa to mohlo stať? Matke vypadlo z auta dieťa aj so sedačkou, vôbec si to nevšimla!

V istom americkom meste sa odohrala kuriózna nehoda... Bola to vôbec nehoda?

slovakia

left justify in out

V meste Mankato v americkom štáte Minnesota sa odohrala neuveriteľná udalosť. Keby nebola zachytená na kamere jedného z vodičov, človek by tomu naozaj len ťažko uveril. No žiaľ, aj takéto veci sa očividne skutočne dejú.

 

Chad Cheddar Mock šoféroval svoje auto tak, ako každý iný deň. Premávka v meste v tom čase nebola veľmi rušná, no čoskoro ho prekvapilo niečo, čo sa len tak nevidí. Autu, ktoré išlo pred ním, sa v zákrute otvorili dvere a na cestu vypadlo batoľa aj s autosedačkou!

 

Chad okamžite dupol na brzdy, zastavil ostatných šoférov a utekal dieťaťu na pomoc. Ukázalo sa, že vďaka pádu na vozovku v sedačke sa malému dievčatku nič nestalo. Každý by však očakával, že matka, ktorá za jazdy vytratí dieťa si všimne, že niečo nie je v poriadku. V tomto prípade to tak ale nebolo!

 

Vodička totiž išla bez mihnutia oka ďalej. Dokonca zastavila na semaforoch, kde vystúpila, aby otvorené dvere na aute zavrela. Vôbec si nevšimla, že jej chýba dieťa!

 

img

 

Na miesto incidentu sa roztržitá žena dostavila až po približne 20 minútach, kde ju už, samozrejme, čakala aj polícia. Tej svoje jednanie zdôvodnila naozaj bizarne – údajne úplne zabudla, že dcérku vezie v aute!

 

Polícia sa týmto podozrivým prípadom bude naďalej zaoberať a preverovať má aj skutočnosť, že autosedačka nebola k sedadlu riadne pripevnená. Nezodpovedná matka bude obvinená prinajmenšom z nedbanlivosti a ohrozenia dieťaťa.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies