Zmena na poslednú chvíľu: Ďatelinka má nového súpera, príde konečne vytúžené víťazstvo?

NETKY.SK • 7 September 2023, 19:00 • 2 min
Zmena na poslednú chvíľu: Ďatelinka má nového súpera, príde konečne vytúžené víťazstvo?

BRATISLAVA - Slovenský MMA bojovník Milan Ďatelinka sa predstaví na sobotňajšom RFA 12 ako jedna z hlavných hviezd večera. Jeho súperom mal byť pôvodne Ivan Vladimir, no aj na druhýkrát sa ich vzájomný stret musel zrušiť.

slovakia

left justify in out

Ďatelinkovi sa však podarilo nájsť náhradného súpera a bude ním Španiel Cristian Corujo. Zápas sa uskutoční 9. septembra v Považskej Bystrici a vstupenky si môžete zakúpiť v sieťach Predpredaj.sk a Ticketportal.sk.

Problém s chudnutím vyriešený

Keďže Corujo berie zápas 2 dni pred turnajom, schudnúť do strednej váhy by bolo preňho nemožné. S Ďatelinkom sa preto dohodli na catchweight 88 kilogramov, čo pre Ďatelinku, ktorý v minulosti zápasil aj vo welterovej váhe, by nemalo znamenať vážnejší problém.

 

Corujo má v súčasnosti skóre 2-5 a je vo veľmi podobnej situácii ako Ďatelinka. Obaja sú na vlne niekoľkých prehier v rade a pre jedného z nich bude aj po RFA 12 platiť, že na nej naďalej zostane. Pre Ďatelinku ide o existenčný zápas, v ktorom ak nezvíťazí, tak na nejaké väčšie úspechy v rámci organizácie bude môcť s najväčšou pravdepodobnosťou zabudnúť.

 

Španielsky bojovník má teda doposiaľ za sebou 7 profesionálnych zápasov, pričom každý z nich sa skončil knokautom. Jeho vzájomný súboj s Milanom Ďatelinkom sľubuje ostrý boj, tvrdé výmeny a ukončenie v expresnom čase. Či sa táto prognóza potvrdí a či miláčik považskobystrického publika doma nabehne späť na víťaznú vlnu, zistíme už túto sobotu. Turnaj môžete sledovať aj cez platformu PPV.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: RFA Foto: RFA
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies