Wilder ukázal, že je psychicky labilný, pri fotení sotil do Furyho

NETKY.SK • 20 Február 2020, 13:51 • 2 min
Wilder ukázal, že je psychicky labilný, pri  fotení sotil do Furyho

Už tento víkend sa rozhodne o tom, kto sa stane víťazom, a teda neporazeným, v kategórii ťazkej váhy. Tyson Fury sa druhýkrát vo svojej profesionálnej kariére postaví proti Deontayovi Wilderovi.

slovakia

left justify in out

December 2018

Pritom sa nebude jednať o premiérový zápas týchto dvoch boxeritov. V decembri pred dvom rokmi skončil zápas remízou, aj keď sa spočiatku zdalo, že Wilder už vyhrá. Britský zápasník Fury sa však stihol spamätať a vrátil sa do zápasu.

 

 

Wilder chce K.O.

Aj preto sa Deontay teraz vyjadruje nasledovne: "Musím ho knokautovať čím skôr. Nechcem žiadne víťazstvo na body, ale len čistú výhru," vyjadril sa pre bbc.co.uk.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Deontay Wilder 👑 (@bronzebwilder),

 

Fury sa už poučil 

Fury nechce tiež nič nechať na náhodu a vyjadril sa, že z prvého vzájomného zápasu sa už poučil. "Dokážem ho trafiť a prípadne aj zraniť. Jeho veľká zbraň je pravačka, ktorú má naozaj silnú. To je však všetko. Dvakrát som bol už na zemi, no zápas nedokázal ukončiť."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Tyson Fury (@gypsyking101),

 

Incident pred fotením 

Atmosféra v Las Vegas je už teraz elektrizujúca. Pred spoločným fotením dokonca Wilderovi rupli nervy a dovolil si sotiť pred kamerami do svojho protivníka. Fury sa zdal aj po tomto incidente pokojný. Psychická výhoda pred zápasom sa teda mierne naklonila na jeho stranu.

 

 

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies