Zlodej motorky bude stíhaný väzobne

NETKY.SK • 26 Júl 2016, 10:17 • 2 min
Zlodej motorky bude stíhaný väzobne

DUNAJSKÁ STREDA – Okresný súd v Dunajskej Strede sa v pondelok (25. 7.) rozhodol, že 33-ročný zlodej motorky značky Ducati bude stíhaný väzobne. Informovala o tom TASR hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Mária Linkešová.

slovakia

left justify in out

Ako uviedla, zo soboty na nedeľu (23. - 24. 7.) vykradli garáž v Dunajskej Strede, v ktorej mal 47-ročný majiteľ uskladnenú okrem motorky tri helmy, dve kombinézy, tri páry motorkárskej obuvi, rukavice a vŕtačku značky Makita. „Majiteľovi vznikla škoda za 12.000 eur. Dunajskostredskí policajti zadokumentovali miesto činu a súčasne kriminalisti, ktorí boli v teréne, zisťovali informácie k odcudzeným veciam aj k podozrivej osobe,“ konštatovala Linkešová s tým, že všetko nakoniec našli u jedného muža, ktorý ich na výzvu policajtom dobrovoľne vydal.

 

Dodala, že policajti muža zadržali a obvinili ho zo zločinu krádeže. „Za krádež mu hrozí väzenie na tri až desať rokov. Všetky ukradnuté veci vrátia pôvodnému majiteľovi. Na prípade policajti naďalej pracujú,“ uzavrela hovorkyňa.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies