Zlatan mal pozitívny test na COVID-19, musí ostať v karanténe

NETKY.SK • 24 September 2020, 17:45 • 2 min
Zlatan mal pozitívny test na COVID-19, musí ostať v karanténe

MILÁNO - Do Talianska prišiel len minulú sezónu a v AC Miláno hneď presvedčil svojimi kvalitami. Zlatan Ibrahimovič patrí medzi najlepších hrotových útočn=ikov súčasnosti. Aj s pribúdajúcim vekom vie na ihrisku vyčarovať úžasnú strelu alebo prihrávku. Koronavírus však zasiahol aj jeho.

slovakia

left justify in out

Ujde mu Európska liga 

Zlatan Ibrahimovič strelil hneď začiatkom novej sezóny tri góly, ale ďalšie tak skoro nepridá. Skúsený švédsky útočník mal pozitívny výsledok testu na koronavírus. Podľa vedenia klubu sa nachádza v domácej izolácii a počká si na ďalšie výsledky testov. Tridsaťosemročný zakončovateľ určite nestihne štvrtkový zápas 3. predkola Európskej ligy, v ktorom AC Miláno od 20.30 h privíta nórsky tím Bodö Glimt.

 

 

Jediný z tímu 
"Zlatan Ibrahimovič mal pozitívny test na COVID-19 po druhom kole výterov pred dnešným zápasom proti Bodö Glimt. Náš klub informoval príslušné zdravotné orgány a hráč bol okamžite umiestnený do domácej karantény. Všetci ostatní členovia tímu aj zamestnanci mali negatívne testy," uvádza sa v stanovisku na oficiálnom webe AC Miláno.

 

 

Vystriedal rôzne top kluby
Ibrahimovič strieľal góly v Serie A už v ročníku 2004/2005 ako hráč Juventusu Turín. Neskôr pôsobil v Taliansku aj v Interi Miláno a tiež v AC Miláno, kde teraz zažíva svoj druhý angažmán. Spolu so sezónami 2010/2011 a 2011/2012 nastrieľal v drese "rossoneri" už 40 gólov. Jeho prestup do Barcelony nedopadol veľmi sľubne. Po tom ako si nerozumel s tréneroma ni hráčmi, tak po roku z Nou Campu odišiel.

 

 

Najlepší v Taliansku po koronakríze 

AC Miláno skončil v posunutej sezóne 2019/2020 v Taliansku na 6. mieste a to najmä vďaka výbornému finišu po letnom reštarte. Z 12 zápasov jeho hráči vyhrali deväť a v zostávajúcich troch remizovali, čo bola vôbec najlepšia bilancia spomedzi všetkých tímov po koronavírusovej prestávke.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies