VIDEO: Z obrneného auta sa vysypali na cestu bankovky. Ľudia šaleli!

NETKY.SK • 21 November 2021, 08:36 • 2 min
VIDEO: Z obrneného auta sa vysypali na cestu bankovky. Ľudia šaleli!

LOS ANGELES - Peniaze skončili na diaľnici v americkom štáte Kalifornia. Situácia spôsobila obrovský chaos a šoféri dočasne zastavili premávku.

slovakia

left justify in out

Incident sa stal v piatok ráno miestneho času v okrese San Diego. Video, ktoré nakrútila fitnesová influencerka Demi Bagbyová, zachytáva cestu a ľudí, ako zbierajú a radujú sa z jednodolárových a dvadsaťdolárových bankoviek. "Toto je tá najšialenejšia vec, akú som kedy videla," hovorí Bagbyová vo videu.

 

 

Polícia na mieste zatkla dvoch ľudí a všetkých, ktorí si stihli niekoľko bankoviek privlastniť, vyzvala, aby ich vrátili. "Ak by na diaľnicu spadlo niekoľko televízorov, tiež by ste si ich nemohli len tak vziať," uviedol príslušník diaľničnej polície Jim Bettencourt. Podľa ďalšieho z príslušníkov diaľničnej polície sa už úradom ozvalo mnoho ľudí, ktorí zozbierané bankovky vrátili. "Ľudia toho prinášajú veľa," povedal bez spresnenia konkrétnych čísel. "Nazbierali tam veľa peňazí," dodal.

 

Prečítajte si tiež: Poľský expremiér Tusk prišiel o vodičský preukaz

 

Podľa BBC sa na obrnenom aute otvorili dvere a na cestu vypadli vrecia s peniazmi, ktoré sa roztrhli a bankovky začali poletovať všade okolo. Polícia zatiaľ nevie, prečo sa dvere otvorili. 

 

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona