Žena po dopravnej nehode nafúkala 2 promile

NETKY.SK • 31 August 2023, 13:00 • 2 min
Žena po dopravnej nehode nafúkala 2 promile

V utorok (29. augusta) v čase okolo 20.50 hod. došlo na ceste druhej triedy číslo 541 v obci Veľké Rovné, okres Bytča k dopravnej nehode. Na základe doteraz vykonaného vyšetrovania bolo zistené, že 32 ročná vodička viedla osobné motorové vozidlo Volkswagen po miestnej komunikácii v obci Veľké Rovné, v smere k ceste druhej triedy č. 541.

slovakia

left justify in out

Následne z doposiaľ presne nezistených príčin pri prejazde križovatkou došlo k zrážke s autobusom, ktorý viedol 49 ročný vodič, v smere od mesta  Turzovka (okres Čadca). Po dopravnej nehode sa vodička motorového  vozidla   Volkswagen  podrobila  dychovej  skúške s  pozitívnym   výsledkom   0,96 mg/l (2,00 promile)  alkoholu vo vydychovanom vzduchu. U vodiča autobusu  alkohol vykonanou dychovou skúškou zistený nebol.
Pri dopravnej nehode k zraneniu osôb nedošlo. V súvislosti s touto udalosťou už 32 ročná vodička, z okresu Bytča čelí obvineniu z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.
 
Alkohol za volant nepatrí!
Polícia apeluje na vodičov, aby jazdou pod vplyvom alkoholu neohrozovali svoj život a životy ostatných účastníkov cestnej premávky. Každý by mal začať od seba, teda uvedomiť si, že kombinácia alkohol a šoférovanie nikdy nie je správne riešenie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies