Shopperky alebo listové kabelky: Ktorá je tá najlepšia na jar?

NETKY.SK • 19 Marec 2021, 10:10 • 2 min
Shopperky alebo listové kabelky: Ktorá je tá najlepšia na jar?

Premýšľate nad kabelkou, ktorá doplní váš jarný outfit? Máme pre vás dva trendy tipy. Siahnete po väčšej shoperke alebo malej listovke?

slovakia

left justify in out

Jar je pre mnohým doslova tým najobľúbenejším obdobím roka. Dlhšie dni, teplé slnečné lúče, opäť zelené stromy a dostatok energie v nás vzbudzujú dobrú náladu. A tak nastal čas aj na obmenu šatníkov.

 

Tmavé farby striedajú vzory, veselé odtiene a kúsky z ľahkých a priedušných materiálov. Možno ste dostali chuť aj na výmenu kabelky, ktorá sa k jarným outfitom už viac nehodí. 

 

img

 

Chutí vám viac minimalizmus? Vsaďte na listovku

Listové kabelky radíme medzi tie elegantnejšie. Väčšinou totiž dopĺňajú spoločenské outfity, ako sú večerné alebo plesové šaty, sú nenápadné, ale efektívne. Hodia sa ku kostýmom a takmer každému formálnejšiemu oblečeniu. Listovky sú obľúbené vďaka svojej jednoduchosti. Ani vo vašom šatníku by preto nemala chýbať jedna univerzálna - biela, čierna, krémová.

 

Väčšinou si môžete vybrať listovú kabelku do ruky alebo kúsok s elegantným popruhom vo forme retiazky, ktorý pohodlne prehodíte cez rameno.

 

Ponuka listoviek je dnes tak široká, že ak elegantným štýl nie je ten pravý pre vás, no aj tak jednu takúto kabelku doma chcete mať, vyberte si z modelov určených na každý deň.

 

Náš tip: Je vašou obľúbenou značkou práve Guess? Štýlové topánky a elegantné kabelky Guess na obuv.sk čakajú na svoju majiteľku. Vďaka prehľadnému filtrovaniu aj tých najmenších detailov, rýchlo a pohodlne nájdete dokonalý kúsok pre vás. 

 

Kabelky shopperky, do ktorých sa zmestí všetko

Ak patríte k “tej druhej” polovici žien, ktoré pri sebe vždy nosia veľa vecí, shopper taška bude zaručene vaša obľúbená. Zmestí sa do nej naozaj všetko. Môžete ich nosiť buď v ruke, alebo cez rameno.

 

Ich obrovskou výhodou je aj to, že podľa štýlu, v ktorom si shopperku zadovážite, ju môžete nosit k jarnému casual outfitu v podobe roztrhaných riflí a tenisiek. Ale tiež bude pekne vyzerať aj k saku a blúzkam. Túžite po univerzálnej shopperke? Zvoľte jej kožený variant v neutrálnej farbe. 

 

Neviete, ako vybrať tú najlepšiu kabelku? Máme 4 tipy

1. Aj pohodlnosť kabelky je dôležitá

Rovnako ako sa chcete cítiť pohodlne vo svojom oblečení, vaša kabelka by sa vám tiež mala pohodlne nosiť, napr. keď nosíte listovku či shopperku na ramene, mala by tam ostať a nekĺzať dole.

 

2. Uistite sa, že samotná kabelka nie je ťažká

Niektoré modely môžu aj prázdne vážiť o čosi viac. S plnou taškou jej nosenie nebude žiadna sranda a verte, že škodíte svojho chrbtu. Preto si dajte záležať na tom, aby mala kabelka sama o sebe čo najnižšiu hmotnosť. 

 

3. Vrecká na všetko potrebné

Praktická kabelka má aj vnútorné vrecká, do ktorých vložite drobnosti - kľúče, balzam na pery, antibakteriálny gél, vreckovky. Praktické môže byť aj vrecko na mobil alebo napríklad na vonkajšej strane vrecko so zipsom na kľúče od auta.

 

Listovka má v tomto smere menej možností, ale zasa môže disponovať praktickým vreckom na bankomatovú kartu, doklady a nejaké drobné. 

 

4. Zapínanie kabelky

Často sa stane, že vám kabelka jednoducho spadne z miesta, na ktoré ju zavesíte, či položíte. V tomto ohľade sú veľmi praktické kabelky na zips. A dobrou správou je, že na zips môžu byť ako shopperky tak aj listovky. 

 

5. Farba roku 2021

Niektoré dámy potešíme, iné sklameme. Čo sa farieb týka, aj tento rok vyberajte z neutrálnych odtieňov čiernej, bielej, béžovej. Šmrcovné sú pastelové farby v podobe mentolovej, orgovánovej, žltej alebo púdrovoružovej. 

 

Voľbu materiálu, veľkosti, štýlu a designu už necháme na vašom vlastom uvážení.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona