Zelenský v Trnave skončil, nahradí ho Ekhardt

NETKY.SK • 23 Apríl 2013, 13:33 • 2 min
Zelenský v Trnave skončil, nahradí ho Ekhardt

TRNAVA - Futbalistov slovenského corgoňligového vicemajstra FC Spartak Trnava povedie v sezóne 2012/2013 už tretí tréner. Klub v utorok informoval, že Petra Zelenského strieda vo funkcii Vladimír Ekhardt. Jeho asistentmi zostávajú Pavol Bartoš a tréner brankárov Andrej Kostolanský. Do 17. kola viedol Spartak Čech Pavel Hoftych.

slovakia

left justify in out

"Zmena nastala po vzájomnej dohode vedenia klubu a Petra Zelenského. Hlavným trénerom sa od dnes stal Vladimír Ekhardt, ktorý doteraz viedol juniorku. Opačným smerom, teda k rezerve, sa presúva Zelenský. Toto riešenie je zatiaľ do konca aktuálnej sezóny," uviedol v tlačovej správe PR a event manažér Spartaka Marek Ondrejka.

"Predpoludním ma zavolali a oznámili mi, že budem viesť A-tím. Samozrejme, túto skutočnosť som prijal, som tu, aby sme spoločným úsilím zachránili pre Trnavu najvyššiu súťaž. Veľa nových vecí nevymyslíme, nejaké urobíme, určite sa musíme naštartovať víťazstvom," povedal 54-ročný Vladimír Ekhardt (nar. 17. novembra 1958).

Trnavčanom patrí v corgoňligovej tabuľke posledné 12. miesto so ziskom 25 bodov v 27 stretnutiach a pasívnym skóre 25:44. Spartak nastúpi najbližšie v sobotu 27. apríla proti Trenčínu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies